Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 12:07 am Naslov poruke: Movie BO - Toyota Supra(The Fast and the Furios)GOTOVO!!!!!! |
|
|
Da vam predstavim svoj projekt a to je Toyota Supra iz filma Brzi i žestoki(The Fast and the furios)
u kojem ovaj auto ima dosta veliku ulogu ali neda mi se o tome pričati pogledajte film i znat čete o
čemu se radi.Maketa je od proizvođača AMT/ERTL nebaš neke velike kvalitete jel ima dosta flasha
(ostatka odljeva) i puno pin markova(kružića) tako da će biti najviše posla oko toga znači kitanja,
brušenja i rezanja i naravno pripasavanja jel mi se čini na ovako "suho" da neki dijelovi neleže
dobro.Ovo je jedini proizvođač te makete tako da baš nisam mogao puno birati ,to il neki potpuni
scratch makete auta iz filma i to još Toyote Supre.I zaboravih napisat da je to mjerilo 1/25.
Jedna slika za upad na BO i sami prosudite(koliko možete vidjeti) jel nešto vrijedi i nadam se da
ću je napraviti u zadanom roku,sretno svima na početku još jednog BO ovog puta malo drugačijeg
od prijašnjih zato što je ovo Movie car.SRETNO.Nadam se da nam sponzor nešto sprema??
http://www.youtube.com/watch?v=w8gBZx8Omnc&feature=related _________________
Visit my page:"MT-Style"
Mario: poruka promijenjena dana: Čet Sij 08, 2009 5:35 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 1:06 am Naslov poruke: |
|
|
Odlican izbor...nakon Eclipsea ne sumnjam da ce i Supra biti odlicna  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 6:16 am Naslov poruke: |
|
|
Eclipse čeka svoj finish radit ću ga usporedno sa Suprom ako stignem. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 7:09 am Naslov poruke: |
|
|
Počelo se nešto raditi prvo ću sve dijelove očistiti i odrezati sve otvore koji se budu dali tako da bude malo realističnije,počeo sam sa prednnjom haubom i vrlo sam zadovoljan jel plastika je vrlo mekana za rezanje(ko bi reko) .
Zatvoreni otvori(izliveni):
Izrezani otvori:
Nadam se da su slike OK jel sam imo malo svjetla ali vidi se naum što želim postiči. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 7:24 am Naslov poruke: |
|
|
Isprobo sam malo boju da vidim kak će izgledat a i da vidite koju boju ću koristiti a to je ZERO PAINT Lamorghini Arancio Atlas(naranđasta)preko koje treba ići bezbojni lak da se dobije gloss efekt te boje jel sada je skroz mat.I prilažem još jednu sliku hube sada na boljem svjetlu.
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 9:30 am Naslov poruke: |
|
|
Ovako hauba izgleda na bodiju koji sam jedva uštimo možda još malo i to je to.
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 11:02 am Naslov poruke: |
|
|
A jesi nanizao postove ranom zorom
No svaka chast...odmah si se bacio na posao...vidim, bit ce ovo josh jedna maketa zavrsena u rekordnom roku
Izgleda da dijelovi fino sjedaju...
A ove rupe na haubi su pun pogodak...izgledat ce puno bolje kad na njih stavis mrezicu
Jesi vec nabavio kakav mesh-wire? Pazi da ne bude pre-krupan uzorak...nabaci neki mokap ako ti se da  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 11:12 am Naslov poruke: Re: Movie BO - Toyota Supra(The Fast and the Furios) |
|
|
| Mario Napisao/la: | ...nadam se da
ću je napraviti u zadanom roku,sretno svima na početku još jednog BO.... |
kaze Mario da se nada da ce zavrsit, a vec je ofarbo body
salim se, bit ce dobra. obzirom da je auto targa, moras se posebno potruditi oko unutrasnjosti, jer ce se sve vidjeti. kao u onom spider F430  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 11:14 am Naslov poruke: |
|
|
Da Low ali svaki auto koji sam našo na netu ima drugačiju unutrašnjost ali sam zato uspio pohvatati sa filma neke stvari tak da će barem 60% biti onako kako je,što je tu je.
To Power:Mrežice idu 100% gore jer onak je katastrofa a taman imam jedne fine ,da bar proizvode PE za tu maketu bilo bi savršeno. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 12:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro si ocistio ove otvore! Bit ce sick!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 2:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Pošto sam očistio djelove krenuo sam sa motorom,krom nisam skidao jer nemam alcad tako da sam zadovoljan i sa ovim,motor još nije gotov ovo je tek prva četvrtina motora.Bit će opak barem po mom.Ovo je tak da Low ne kaže da samo on slaže motor(šala).
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 4:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Još jedna slikica malog progresa na motoru remenje i ventilator su gore još je ostalo sitnica i sitnica tako da možete oćekivati još slikica motora.
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da bi ipak trebao skinuti taj krom s mashine bez obzira shto nemas alclad...ionako chisto sumnjam da je to tako na pravom autu
Stvarno ne kuzim zashto proizvodjaci maketa konstantno inzistiraju na kromanim mashinama...valjda misle da tak boje zgleda  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 5:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa trebalo bi ,ali ipak neću jer u filmu ti dijelovi su boji golog metala i kromirani pa ću ih rađe ostaviti ovakve pa kome se svidi svidi kome ne ne meni je i ovako dobar, uživo izgleda bolje. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 6:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Jel imas kakvu sliku mashine filmskog auta? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|