Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Movie BO - Mini Morris ( Mr. Bean)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 12:33 am    Naslov poruke: Movie BO - Mini Morris ( Mr. Bean) Citiraj ovaj komentar

neznam kaj da velim...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 3:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nemas shta govoriti...bacaj se na posao Cool
Pocetni radovi su kao i na bilo kojoj drugoj maketi...nemas brige, samo hrabro naprijed Razz Laughing
Inache, bash je lijepo vidjeti "nova lica" u auto-maketarskim vodama...samo pitaj shta god te zanima ili ako negdje zapne Wink
Za pocetak predlazem da nadjes shto vise referentnih fotki Beanovog auta i vidis da li treba neshto prilagodjavati ili je maketa prilicno vjerna replika...

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 9:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E a kojeg češ raditi zelenog ili crvenog jer vidio sam oba u serijama?

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 10:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Morat ces raditi male preinake na maski, Beanov Mini je mislim novija generacija pa je oblik drugaciji

I nemoj zaboraviti šarku na vozackim vratima Wink
Andrej

PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 11:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zelenog bum radio,nikad mi se nije crveni sviđao

inače,što je to maska? nebrinite imat ću puno ovakvih retardiranih pitanja kada pojma nemam

šakare su kvake jelda?
Natrag na vrh
potez XXV

Član od: 03 Svi 2006
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 12:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Obvezno skrecaj bravu i lokot na vratima kad ga budes radio:

Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 12:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Andrej Napisao/la:
zelenog bum radio,nikad mi se nije crveni sviđao
inače,što je to maska? nebrinite imat ću puno ovakvih retardiranih pitanja kada pojma nemam
šakare su kvake jelda?

Maska su ove grile na prednjem dijelu auta...tj, otvori za protok zraka do mashine Wink
Pod "sharka", Shinobi je mislio na ovaj lokot koji ti je potez XXV zaokruzio na fotki iznad...
A shto se boje tiche, mozda sam ja daltonist, ali meni ovo vise lici na nekakvu zutu nego zelenu Confused
Morat ces se dobro potruditi naci odgovarajucu nijansu Cool

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 12:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Daltonist si power... Laughing ma je cudna je ta boja, al naso sam negdje na netu da se ta boja na mr. beanovom minicu zove apple green...
Samo naprijed Andrej, bit ce ovo zanimljivo Wink
morat cu su kupit jednog takvog minica, bas je mali i fora Smile

PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 12:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I kako da ja sada sredim tu masku naprijed? vidim da je drugačija? Aftermarket ili kaj

što se tiće boja mislim da zelena kromatna je ok....još bum isstražio.Jedini bed je kaj ta boja nije gloss nego mat

vidim sada piše i lime green negdje
Natrag na vrh
Shmeegy

PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 12:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa mat lak preko nje i bok... i moj je nekakav semigloss cini mi se tako da cu ja vjerojatno morat spricat sa semigloss lakom! Wink
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 1:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tiger, ne kuzis, andrej kaze da je kromat zelena koju on ima mat, a auto je gloss. tako da treba spricati gloss lak na auto, a ne mat Rolling Eyes

ovu masku mozes relativno jednostavno prepravit tako da zagrijes krajeve na plamenu i lagano ih svines. ali daj prvo napravi suhi test fit da vidis kako sjeda.

i morat ces skinuti ove 'kockice' sa branika. na beanovom autu branik je ravan. i znak na haubi je malo drugaciji

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 2:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dosa je mala slika ali cini mi se da ako skines "krila" (ne znam kako da se drugacije izrazim) na svom znaku na haubi da ce ti ostati onaj koji Bean ima(ili bar priblizno slican).
big zed

Član od: 27 Ožu 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 4:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u četvrtak ti donesem svog metalnog da vidiš kakva je boja uživo
Natrag na vrh
Andrej

PorukaUpisano: Sub Ruj 13, 2008 4:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

big zed Napisao/la:
u četvrtak ti donesem svog metalnog da vidiš kakva je boja uživo
može fala Very Happy
Natrag na vrh
Shmeegy

PorukaUpisano: Ned Ruj 14, 2008 1:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

low Napisao/la:
tiger, ne kuzis, andrej kaze da je kromat zelena koju on ima mat, a auto je gloss. tako da treba spricati gloss lak na auto, a ne mat Rolling Eyes

Pa dobro opet ne vidim nikakav problem...
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma