Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| batana
| | Član od: 16 Svi 2009 | | Poruke: 109 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Sub Svi 16, 2009 11:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ova sklopka koju imaš ima radno područje 0-12bara.Velika opruga je za podešavanje minimalnog a mala opruga za maksimalni tlak.Tebi se nije htjela iskopčati na 6bara jer si malu oprugu uvrnuo do kraja znači na 12bara.Podešavanje ide ovako.Veliku oprugu odvrni do kraja,a malu uvrni skoro do kraja.Uključiš komresor i kad manometar pokazuje 7bara počni odvrtati malu oprugu tako da se kompresor isključi na 8bara.To je bilo za maksimalni tlak.Kad se kompresor sam isključio, pomalo ispuštaj zrak iz boce i kad manometar pokaže 3-4bara onda uvrni veliku oprugu dok se sklopka ne ukopča odnosno motor proradi.Ja obično komresore podešavam od 3 do 6bara.Ti si sam odredi minimalni i maksimalni tlak. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| batana
| | Član od: 16 Svi 2009 | | Poruke: 109 | |
|
Upisano: Ned Svi 17, 2009 10:40 am Naslov poruke: |
|
|
jel ovo sve radim bez poklopca???
primetio sam da cim skinem poklopac, ona zabica na koju dolazi crveno dugme, odmah izbubi sliu koja je drzi iskljucenu i motor pocne da radi |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Ned Svi 17, 2009 9:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Kakvo čudno pitanje.Pa naravno da podešavaš sa skinutim poklopcem jer ne postoji drugi način da dođeš do vijaka za podešavanje.Vidim da si veliki laik i preporučam ti jako veliki oprez da te ne zdrma struja na kontaktima.Onaj crveni gumb ti je za ručno paljenje odnosno gašenje kompresora.U gornjem položaju je kompresur uključen pa je logično da kod skidanja poklopca povlačiš i taj gumb pa se kompresor upali.Još jednom budi jako oprezan. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Azagtoth
| | Član od: 04 Svi 2006 | | Poruke: 198 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 07, 2009 1:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Hehe, mene je zdrmalo jos dok sam bio u JNA , i to na Albanskoj granici...imali smo problema sa tlacnom sklopkom od dotoka iz bunara.Nalazila se je ispod stubista, pa kad me je drmnulo, imao sam double trouble...naime, em me je zdrmalo, em sam roknuo glavom u plafon ispod stubista. _________________ You hear voices too...?!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|