Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

T.2 Buckeye i Beaufighter TF X

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
slider
Gost
PorukaUpisano: Sri Lis 14, 2009 10:36 pm    Naslov poruke: T.2 Buckeye i Beaufighter TF X Citiraj ovaj komentar

Prosetalo se danas po muelleru... Very Happy
pa mi sad treba :
nacrt beaufightera s radarom i torpedom za linije panela

i ak netko ima profil krila od T-2 sa izvusenim flapsom ili close up fotku ( gugl me mrzi) di se vidi kak izgleda i kako stoji izvuceni flaps

biljezim se s stovanjem
Natrag na vrh
potez XXV

Član od: 03 Svi 2006
PorukaUpisano: Sri Lis 14, 2009 11:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja se prikljucujem s pitanjem
Postoji li kakav dobar nacrt buckeye-a na internetu?

I malo fotografija za detaljiranje buckeye:

http://www.primeportal.net/hangar/howard_mason/t-2c_156702/

http://www.primeportal.net/hangar/bill_spidle/t-2c_159722_walk_1.htm
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Mirko S. Zlikovski

Član od: 25 Ožu 2008
PorukaUpisano: Čet Lis 15, 2009 9:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za Beaufightera preporucam SAM Publications Modelers Datafile 6

A za T-2 Naval Fighters Vol. 15. Iako ima samo par fotki sa spustenim flapsovima, no to je s dobrim razlogom: osim ako ne slijece ili polijece, flapsovi su mu uvijek uvuceni!

Knjige ima za d/l na uobicajenim forumuma, ali ako bas treba, mogu ti ih poslati na mail, javi se na PM.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
slider
Gost
PorukaUpisano: Čet Lis 15, 2009 10:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mirko S. Zlikovski Napisao/la:
Za Beaufightera preporucam SAM Publications Modelers Datafile 6

A za T-2 Naval Fighters Vol. 15. Iako ima samo par fotki sa spustenim flapsovima, no to je s dobrim razlogom: osim ako ne slijece ili polijece, flapsovi su mu uvijek uvuceni!

Knjige ima za d/l na uobicajenim forumuma, ali ako bas treba, mogu ti ih poslati na mail, javi se na PM.

skino obe....za beaufightera dosta, al ofo s flapsovima mi i dalje treba.... Sad
Natrag na vrh
Aces High

Član od: 02 Lip 2009
Mjesto: Đakovo
PorukaUpisano: Uto Lis 20, 2009 1:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo da i ja kao neiskusan početnik postavim jedno pitanje vezano za Beaufightera Tf.X (kojeg nabavih u subotu): jel potrebno urezivati panele, jer mi se nekako čine siromašni na toj revellovoj maketi??
Natrag na vrh
slider
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 20, 2009 1:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Aces High Napisao/la:
Evo da i ja kao neiskusan početnik postavim jedno pitanje vezano za Beaufightera Tf.X (kojeg nabavih u subotu): jel potrebno urezivati panele, jer mi se nekako čine siromašni na toj revellovoj maketi??

u revelovoj kutiji je kit iz 1974 od matchboxa....s tim sam sve rekao...dakle, pola kile kita i udri...ja sam slikao svog pod naslagama kita i to nije za ljude osjetljivog zeluca...linije su presiroke, preduboke ( i treb ih bar dvaput kitat), a polozaj im je onak, samo da se nadje....
necu dalje da te ne ubijem u pojam, al ak oces se igrat s dovodjenjem na neki prihvatljiv standard ( kao ja), reci pa ti napisem kaj sve treba napravit...ja sam tek slozil unutrasnnjost, i jos mi treba ploca s instrumentima i volan i nisan, al to ide na kraju..
Natrag na vrh
Aces High

Član od: 02 Lip 2009
Mjesto: Đakovo
PorukaUpisano: Uto Lis 20, 2009 2:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znači, ukoliko sam dobro skužio, prvo sve zakrpati, pa onda urezivati. Ali prvo trebam nabaviti taj scriber i nacrte. Smile
I po mogućnosti završiti koju od ovih 8 maketa koje sam već započeo (da mogu staviti pod topic "moja prva maketa"!). Very Happy
Hvala na objašnjenju! Klanjanje
Natrag na vrh
slider
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 20, 2009 2:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Aces High Napisao/la:
Znači, ukoliko sam dobro skužio, prvo sve zakrpati, pa onda urezivati. Ali prvo trebam nabaviti taj scriber i nacrte. Smile
I po mogućnosti završiti koju od ovih 8 maketa koje sam već započeo (da mogu staviti pod topic "moja prva maketa"!). Very Happy
Hvala na objašnjenju! Klanjanje

ne moras....urezivati, mislim...ja cu svoje crtati...nadji moj topic u gotovim maketama o F4S..tamo sam crtao linije
a nacrte imas u SAM -u o beaufighteru ( skines s farpossta, nemam direkt link pri ruci, upisi u poisk beaufighter pa vidi
to je najmanji problem kod svega, ima taj kit i vecih problema
ali, ne sekiraj se, taj kit je u stvari idealna maketa za vjezbu.....mozes ga sastavit za dva dana i konacno stavit na forum prvu maketu Smile))
pa kad budes imal staza ko ja, i volje da ose igras s krampom, onda radi to sve...na prvih par maketa ionako skupljas iskustvo, a za to je Boeu idealan
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma