Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 17, 2009 1:26 pm Naslov poruke: F6F-3 Hellcat ,Italeri, 1/72 |
|
|
Maketa koju sam složio prije skoro mjesec dana, al nikako da postavim fotke na net, kao što vidite polaku presušuje moja kolekcija egzota pa polako prelazim na mainstrem aviončeke.
Mislim da o avionu netrebam trošiti puno riječi pa ću preći na samu maketu. Dakle italerijava maketa sa svim svojim nedostacima ,panele sam pokušao ispraviti koliko je god to bilo moguće većinom po krilima i neš sitno na trupu, malo sam se igrao i sa cockpitom ,skrečao i dodavao sitnice, a na motoru sam dodao neš žičica, ostalo je ootb. Boja je takva kakva je, moj mješung, nije mi baš ispala najtočnije ali kaj je, tu je. Dekali su oni iz kutije za bijelog 17 "prč. Štambuka", koji su već dosadili i bogu i vragu...
Uktatko to je to, evo fotki.
 _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 17, 2009 3:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni je sve OK, osim zrnate strukture laka i zrnaca prašine kojih ima po površini. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 17, 2009 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr. vlado
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1411 | |
|
Upisano: Sub Lis 17, 2009 5:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlican , pogotovu sto znam da 72-ojka kad se slika uvecano pokaze kao gresku i ono sto u prirodi super izgleda  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sub Lis 17, 2009 6:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Izvrsno si ga izblijedio!. Sve mi se sviđa a posebno napadni rubovi krila. Lijepo. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bornjifiko
 | | Član od: 03 Velj 2008 | | Poruke: 120 | | Mjesto: Zagreb. Novi Zagreb. |
|
Upisano: Ned Lis 18, 2009 11:24 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav!
Evo, da i ja dam svoj glas. Super je. Lijepo su izrezane kontrolne površine, i weathering mi se svidja, taman je.
Međutim, htio bih naglasiti i jedan propust, koj u biti jako upada u oko, a tiče se ovih famoznih ''zubatih usta''. Naime, onaj dio iznad i unutar donjih usisnika na poklopcu motora, koj formira ''usta'' bi trebao biti obojan u crveno, isto kao što si obojao vanjski rub ''donje usne''. Pazi pri tom da okomiti razdjelnici usisnika ostanu obojani u bijelo, jer moraju izgledati kao zubi. Ne bi bilo loše kada bi bijelom pokušao i unutar usisnika naparviti zube, ali znam da je to dosta komplicirano - ja sam na svom Hellcatu odlučio pokušati taj dio izmaskirati, pa bumo vidli...
Nemojte mi što zamjeriti, kolega, ovo je samo moje viđenje stvari... _________________ ...Aint' got time to fiddle. I gotta polish duralumin plates on my goat... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 18, 2009 11:30 am Naslov poruke: |
|
|
Lijepo...i guljenje i wash taman umjereno! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lis 19, 2009 9:32 am Naslov poruke: |
|
|
Fala svima. Da što se tiče "ralja" znam o čemu pričaš, dobije se sam taj dio naljkai ,a unutarnjeg nema ma nije to neki kumst napraviti, kad bu mi se opet dalo igrati sa Hellcatom napravim i to. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|