Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Ned Stu 29, 2009 8:16 pm Naslov poruke: F-20 TIGERSHARK |
|
|
danas sam odlucio da otpocnem svoju prvu what if maketu.u pitanju je 1:72 hasegawa f-20 tigershark.iza ovoga sam smilsio interesantnu pricu.u 80te jugoslavija je dobila licencu i proizvela je oko 200 komada tigersharkova.u makedoniji su ostali 30 komada.oko 1999te su otisli u IAI na modernizaciju.dobili su novi podovi za laserske navodjene bombe,dispenzeri za IC mamce,novu avioniku i jos poneka stvar.u toku 2001ve su dobro sluzili makedonskoj armiji.kad je alabnija otvoreno i direktno podrzavala siptarske teroriste u 2001ve makedonski f-20 je oborio 2 albanska mig-21.
kako vam se prica svidja?znam da je SF ali jbg morao sam ovako da otpocem radove.
maketa je super jedino sam napravio gresku i nisam dobro sklopio levi usisnik i sad mora da se intezivno kitira i smirgla.kokpit je oob.jedino sediste je malo doradjeno.
 _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sgt.dautanec
 | | Član od: 28 Lis 2005 | | Poruke: 473 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Ned Stu 29, 2009 9:45 pm Naslov poruke: Re: F-20 TIGERSHARK |
|
|
| dragan_mig31 Napisao/la: | ...........kad je alabnija otvoreno i direktno podrzavala siptarske teroriste u 2001ve makedonski f-20 je oborio 2 albanska mig-21.
|
e draganche,nema te niko.
nego kak ces s dekalima,imas nest u zalihama ili? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
|
Upisano: Pon Stu 30, 2009 11:56 am Naslov poruke: Re: F-20 TIGERSHARK |
|
|
| sgt.dautanec Napisao/la: | | dragan_mig31 Napisao/la: | ...........kad je alabnija otvoreno i direktno podrzavala siptarske teroriste u 2001ve makedonski f-20 je oborio 2 albanska mig-21.
|
e draganche,nema te niko.
nego kak ces s dekalima,imas nest u zalihama ili? |
hehe,dekale imam za su-25 i mi-24 i sve ostalo tako da imam i za ovaj  _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Stu 30, 2009 3:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je neka nova furka F-20 uzeo maha na OMF!
Ovaj ce isto biti odlican pitao sam vidovitog Milana pa mi je rekao da pratimo Dragan-ov rad.  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pon Stu 30, 2009 4:42 pm Naslov poruke: |
|
|
maketa ce sigurno biti odlicna, samo je prica suplja....... komunisticka zemlja bas i nebi dobila licencu za proivodnju americke tehnologije i upotrebu iste..... barem ne tih 80-tih..... da si uzeo bilo kojeg rusa, nesto ljevo, bio bi pun pogodak....
ali kog briga za pricu, samo ti udri..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pon Stu 30, 2009 4:47 pm Naslov poruke: |
|
|
kako ti ovaj kokpit svaki put tako detaljno ispadne  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
|
Upisano: Pon Stu 30, 2009 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | maketa ce sigurno biti odlicna, samo je prica suplja....... komunisticka zemlja bas i nebi dobila licencu za proivodnju americke tehnologije i upotrebu iste..... barem ne tih 80-tih..... da si uzeo bilo kojeg rusa, nesto ljevo, bio bi pun pogodak....
ali kog briga za pricu, samo ti udri..... |
pa f-20 je u svoje vreme bio ponuden nasoj avio industriji alki su ga nasi odbili jer su hteli da razviju novi avion to je istinita prica.imam celi tekst sa ovu fiktivnu pricu ali je na makedonskome.danas cu da prevedem to kao sto treba i postavicu ovde _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Stu 30, 2009 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| dragan_mig31 Napisao/la: | | Reaper Napisao/la: | maketa ce sigurno biti odlicna, samo je prica suplja....... komunisticka zemlja bas i nebi dobila licencu za proivodnju americke tehnologije i upotrebu iste..... barem ne tih 80-tih..... da si uzeo bilo kojeg rusa, nesto ljevo, bio bi pun pogodak....
ali kog briga za pricu, samo ti udri..... |
pa f-20 je u svoje vreme bio ponuden nasoj avio industriji alki su ga nasi odbili jer su hteli da razviju novi avion to je istinita prica.imam celi tekst sa ovu fiktivnu pricu ali je na makedonskome.danas cu da prevedem to kao sto treba i postavicu ovde |
Ovo ce se pretvoriti u group built!
A ja se bas pitam kako da svojega obojam i da li da mu stavim HRZ oznake. _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
|
Upisano: Uto Pro 01, 2009 7:21 pm Naslov poruke: |
|
|
danas su prednje staklo i poklopac kabine dobili pronto tretman i sad sijaju kao pravo staklo.ofarbao sam stajni trap i tockove.hteo sam da budu u aluminium boje je tako izgeldaju bolje nego u bele boje.naoruzanje je 80% kompletirano.jedan lantrin pod,dve gbu10 bombe i 2 piton 3 rakete koje sam sam napravio na osnove stare sidewinder P rakete.jos planiram da dodam dva komada mk-82 ili cbu mk-20 kasetne bombe...
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
|
Upisano: Čet Pro 03, 2009 6:19 pm Naslov poruke: |
|
|
danas sam sredio maketu a farbanje.dodao sam IFR probe.ofarbao sam kamuflazu.jos treba da se sreduje ali bice sutra sve gotovo za dekale
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Čet Pro 03, 2009 6:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | | maketa ce sigurno biti odlicna, samo je prica suplja........ |
..kako šuplja. Pa rekao je da je SF.
Samo deri, maska je izvrsna. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 03, 2009 7:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Čet Pro 03, 2009 7:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Bas lepo Dragance ajde da vidimo kraj price  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Pet Pro 04, 2009 6:49 am Naslov poruke: |
|
|
Odličan! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|