Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Bojanje ljudskih figura

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Babyface

Član od: 01 Stu 2009
Mjesto: Zemlja
PorukaUpisano: Pet Pro 11, 2009 11:14 am    Naslov poruke: Bojanje ljudskih figura Citiraj ovaj komentar

Pozdrav!

Pošto ste mi svi puno pomogli kod mog zadnjeg upita, odlučio sam potražiti pomoć i kod još jedne sitnice koja me interesira. Naime, gledao sam slike nekih dovršenih diorama, i ljudskih figura (posade tenkova, pješadija, itd.), i zanima me kako ih pravilno objati. Točnije, kako im obojati kožu? Kako dobiti pravu nijansu? Pretpostavljam da se moraju miješati neke boje, pa ako netko ima kakav savjet, bilo bi mi drago čuti...

Unaprijed hvala! Smile
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Pro 11, 2009 11:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Najlakse ti je uzeti od GW-a boje za lice, imau nekoliko nijansi, ja recimo koristim dark, dwarf i elf flesh, i radis layering s njima, dark ti bude samo na mjestima gdje su sjene, a elf samo kao finalni highlihgt(osim ako ne radis figuru s jako bljedom kozom), a izmedju mixas s kombinacijom dwarfa.
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Pet Pro 11, 2009 11:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nesto ti je shinobi zaboravio reci. Imas ih za kupiti u land of magicu u cijeloj Hrvatskoj. Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Babyface

Član od: 01 Stu 2009
Mjesto: Zemlja
PorukaUpisano: Pet Pro 11, 2009 11:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Puno hvala! Smile
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma