Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Babyface
 | | Član od: 01 Stu 2009 | | Poruke: 41 | | Mjesto: Zemlja |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 11:14 am Naslov poruke: Bojanje ljudskih figura |
|
|
Pozdrav!
Pošto ste mi svi puno pomogli kod mog zadnjeg upita, odlučio sam potražiti pomoć i kod još jedne sitnice koja me interesira. Naime, gledao sam slike nekih dovršenih diorama, i ljudskih figura (posade tenkova, pješadija, itd.), i zanima me kako ih pravilno objati. Točnije, kako im obojati kožu? Kako dobiti pravu nijansu? Pretpostavljam da se moraju miješati neke boje, pa ako netko ima kakav savjet, bilo bi mi drago čuti...
Unaprijed hvala!  _________________ AK-47... Because wizards run out of spells. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 11:23 am Naslov poruke: |
|
|
Najlakse ti je uzeti od GW-a boje za lice, imau nekoliko nijansi, ja recimo koristim dark, dwarf i elf flesh, i radis layering s njima, dark ti bude samo na mjestima gdje su sjene, a elf samo kao finalni highlihgt(osim ako ne radis figuru s jako bljedom kozom), a izmedju mixas s kombinacijom dwarfa. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 11:45 am Naslov poruke: |
|
|
nesto ti je shinobi zaboravio reci. Imas ih za kupiti u land of magicu u cijeloj Hrvatskoj.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Babyface
 | | Član od: 01 Stu 2009 | | Poruke: 41 | | Mjesto: Zemlja |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 11:56 am Naslov poruke: |
|
|
Puno hvala!  _________________ AK-47... Because wizards run out of spells. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|