Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Ostojic
 | | Član od: 05 Velj 2009 | | Poruke: 155 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 5:31 pm Naslov poruke: |
|
|
ma nemislim na ovako ko ti 3 zapocete nego neki koji imaju 50 zapocetih i zaboravili su na njih mozda bi neke ljude usrecili!!! _________________ Zarada preko interneta dovoljna registracija preko ovog linka i poceti zaradivati preko reklama provjereno radi!!!!
http://bux.to/?r=osta1986 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 5:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Ostojic> Evo imam ti ja barem jedno 10+ komada, sve su blago zapocete, uglavnom odradjen cockpit, negdje nije ni toliko....negdje su samo 2 dijela zaljepljena i slicno..... Jesi zainteresiran, dam ih za sitnu lovu.....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vukii
 | | Član od: 30 Pro 2006 | | Poruke: 202 | |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
čitam vas i mislim si da sam dobra duša za udomiti neke uz razumnu cijenu (oklop,vozila,figure,1/35 i 1/72
pa javite uz koju fotku i cjenu na PP |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ostojic
 | | Član od: 05 Velj 2009 | | Poruke: 155 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 9:27 pm Naslov poruke: |
|
|
to ja cijelo vrijeme i govorim da ljudima mozete prodati neku maketu koju nezelite nastavljat radit... naravno i ja primam ponude... _________________ Zarada preko interneta dovoljna registracija preko ovog linka i poceti zaradivati preko reklama provjereno radi!!!!
http://bux.to/?r=osta1986 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefanic
| | Član od: 17 Tra 2009 | | Poruke: 139 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 10:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | ...naravno i ja primam ponude... |
Ja također za oklop  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 10:13 pm Naslov poruke: |
|
|
bas to sta kazes da bi mozda neke usrecile, razmislit cu o tome, ali odlucio sam u medjuvremenu da idem sastaviti sve sto imam i onda tek kupovat dalje...
od danas cu kupovat makete koje su bas ono na vrhu must-have...
vidjet cemo dokle cu izdrzat...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 10:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako smijem napisati, moj je slučaj još teži.
Naime, ja sam sve svoje makete bacio u smeće ili poklonio.
Iskreno imam samo jednu gotovu u 35-ici, i nekoliko relativno blizu kraja, no volja stagnira. Da bi sramota bila teža, za rad imam kompletan apartman no vremena nemam ništa, doslovno.
Ubijaju me vlastiti narasli standardi i frustriraju me - oduvijek sam bio zadovoljan sa OOB i samo tada sam uživao, a sve ostalo preraslo je okvire zabave i pretvorilo se u dostizanje svojeg ili tuđeg (forumskog) standarda, pa se onda pitam za koga zapravo radim?
Inače imam oko 50 probranih (poneke iznimno rijetke) maketa tenkova (crvene i bijele petokrake) u 35-ici, sve opremljene Workable gusjenicama, cijevima i jetkovinom, a od tog zadnjeg mi se povraća...
Makete ne kupujem više jer nemam što kupovati, a iz gore navedenog besmisleno je prodavati, koliko da tražim za svaku i tko bi to platio.
T34: poruka promijenjena dana: Čet Velj 11, 2010 11:46 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 11:15 pm Naslov poruke: |
|
|
st65uka, gleda san one slike tvog radnog mista i moran ti priznat da san vidija (na pravi pogled) četri mjesta zapaljenja prostora... razmisli malo o uređivanju istog-otklanjanju lako zapaljivih kemikalija od izbora grijanja (kompresor, pc, žarulja, el. kablovi i sl.), kao i papir.
Mislin, ja san neuredan ka svinja, al uvik pazin na te stvari i očistin 30cm radijusa oko njih.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5406 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 1:23 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Taj problem najčešće imaju maketari (poput mene) koji ne mogu bojat kad i gdje hoće (ja mogu samo subotom). Ako mi je maketa spremna za bojanje u ponedjeljak ne mogu izdržat do subote da ništa ne radim i onda započnem novo! |
Kaj misliš da je kod mene situacija bitno drugačija ,iako zasad (još pol godine do dolaska prinove) imam svoju sobu za maketarenje i ja farbam samo određene dane kad sam sam i kad ne smetam nikome il ne radim nekaj drugo ,al svejedno ne otvaram novu maketu ,već se primim nećeg drugom tipa istraživanja za sljedeću isl....
@ St65uka: a jesi neuredan!!!! , pa kak uspjevaš uopće raditi na tom stolu.... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 8:26 am Naslov poruke: rasprodaja |
|
|
Ja mislim da bi ponuda maketa koje ne trebate trebala biti javna a ne na PM jer uvijek ima zainteresiranih. _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 8:27 am Naslov poruke: |
|
|
| 100-njak komada svega, tenkova, brodova, aviona, automobila, helikoptera, podmornica, figura od čega je najveći dio u potpunosti opremljen metalima i dodacima bez obzira na omjer. Jedno 20-tak završenih ali stalno mi nešto fali; te preshading te weathering... kupujem i dalje, naravno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 11:52 am Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: |
Ubijaju me vlastiti narasli standardi i frustriraju me - oduvijek sam bio zadovoljan sa OOB i samo tada sam uživao, a sve ostalo preraslo je okvire zabave i pretvorilo se u dostizanje svojeg ili tuđeg (forumskog) standarda, pa se onda pitam za koga zapravo radim?
|
Tu opasnost sam na vrijeme prepoznao.
Odlučio sam radit isključivo OOB, ako nešto mogu skrečat bez velike muke to napravim a ako ne, idemo dalje.
I ne stavljam više fotografije progresa u radu na forume.
Em zaboravim fotografirat, em mi je postavljanje fotografija na forume uvijek bilo "pain in the ass".
A i komentari tipa "ovo bi trebao ovako a ovo si trebao ovako" više mi štete nego koriste.
Radim za sebe a ne za forum i natjecanje.
Kad dođe vrijeme nekog natjecanja, uzmem bilo koju maketu sa police i idem, ne razmišljajući o nagradama i plasmanima. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 12:06 pm Naslov poruke: Re: rasprodaja |
|
|
| Taurus Napisao/la: | | Ja mislim da bi ponuda maketa koje ne trebate trebala biti javna a ne na PM jer uvijek ima zainteresiranih. |
DObra ideja..... oglasi se i stavljaju u rubrike predvidjene za to, medjutim...... tu uglavnom idu makete koje se prodaju po nekakvim "normalnim" cijenama...... mozda bi bilo dobro otvoriti podrubriku u malim oglasima "viskovi", pa da se tu posta tko sto ima cega se zeli rijesiti, mozda zapoceto, mozda vec i polusastavljeno, mozda osteceno........ jedino tako bi to mozda funkcioniralo, bez ogranicenja o broju artikala.... ali sumnjam u to..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefanic
| | Član od: 17 Tra 2009 | | Poruke: 139 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 12:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | DObra ideja..... oglasi se i stavljaju u rubrike predvidjene za to, medjutim...... tu uglavnom idu makete koje se prodaju po nekakvim "normalnim" cijenama...... mozda bi bilo dobro otvoriti podrubriku u malim oglasima "viskovi", pa da se tu posta tko sto ima cega se zeli rijesiti, mozda zapoceto, mozda vec i polusastavljeno, mozda osteceno........ jedino tako bi to mozda funkcioniralo, bez ogranicenja o broju artikala.... ali sumnjam u to..... |
To bi bila vrlo dobra ideja  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 12, 2010 2:14 pm Naslov poruke: Re: rasprodaja |
|
|
| Reaper Napisao/la: | | jedino tako bi to mozda funkcioniralo, bez ogranicenja o broju artikala.... ali sumnjam u to..... |
...sumnja je opravdana.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|