Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

p 1000 ratte

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> A što je ovo na fotki?!?
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
M-113 ACAV

Član od: 23 Ožu 2009
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Sub Ožu 27, 2010 12:28 am    Naslov poruke: p 1000 ratte Citiraj ovaj komentar

procito wikipediju ali sam malo sazno. jeli to bila samo propaganda ili se stvarno radilo na tome jer sam cuo obje teorije. ako netko zna vise neka kaze. Question http://i.somethingawful.com/booklist/wallpapers/ratte_800.jpg
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Sub Ožu 27, 2010 9:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čini mi se da spada uz bok serije Luftwaffe 1946.
U wiki ti piše da je to jedan od Hitlerovih projekata., koji je zamišljen ali.............
uglavnom sam smisao je bliži srednjovjekovnom konceptu da ruši sve na grubu silu, vjerovatno su zamislili da jednostavno pregazi bojišnicu, neprijatelja i sve ostalo.
o nekakvom maskiranju i skrivanju bilo gdje nema ni govora.
Mogu si predočiti kako su zamišljali diviziju takvih megatenkova kako "jure" prema i gaze sve o uz ogromni oblak prašine diljem svijeta. E onda su se promijenile karte na stolu i shvatili da te "prednosti" postaju velika mana te da bi, i da se uspije izvesti nešto takovo, bio poslastica za neprijateljske avione.
Leo
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
M-113 ACAV

Član od: 23 Ožu 2009
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Sub Ožu 27, 2010 8:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> A što je ovo na fotki?!? Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma