Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 26, 2010 4:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni je prije 2 dana stigla pošiljka iz HK plaćena 1.1. ove godine. Skoro 4 mjeseca kasnije! Tu navode tjedan -dva a kod mene je mjesec --dva više  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 26, 2010 5:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| Aha.To obajšnjava stvari ali opet kakvi su im to kapaciteti ako zbog porasta trgovine dođe to isprekidanog slanja pošiljki????? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ožu 27, 2010 10:26 am Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | Aha.To obajšnjava stvari ali opet kakvi su im to kapaciteti ako zbog porasta trgovine dođe to isprekidanog slanja pošiljki????? |
Govorimo o svjetskom nivou dakle - nikad dovoljni.
Također, naručujemo SAL-om koji nema prioritet ukoliko su kapaciteti popunjeni...Kad naručiš sa EMS sve je tu za 5 dana.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Sub Ožu 27, 2010 10:33 am Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | | Strina Napisao/la: | | Aha.To obajšnjava stvari ali opet kakvi su im to kapaciteti ako zbog porasta trgovine dođe to isprekidanog slanja pošiljki????? |
Govorimo o svjetskom nivou dakle - nikad dovoljni.
Također, naručujemo SAL-om koji nema prioritet ukoliko su kapaciteti popunjeni...Kad naručiš sa EMS sve je tu za 5 dana.  |
Eto hvala na obajšnjenju  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 12:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto meni nakon punih mjesec dana stigli paketi iz kine tak da i nije tako strašno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 12:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | Eto meni nakon punih mjesec dana stigli paketi iz kine tak da i nije tako strašno  |
Sretniče  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 3:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bruce Napisao/la: | | Strina Napisao/la: | Eto meni nakon punih mjesec dana stigli paketi iz kine tak da i nije tako strašno  |
Sretniče  |
Valjda su mi se danas planeti dobro posložili.Iako mislim da se radi o činjenici da su se kanali odčepili jer sam dobio dva paketa naručena različitih datuma danas u isti dan.S tim da je jedan iz Šangaja drugi iz Kine.Neznam al definitivno doza optimizma za sve nas  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 3:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | Bruce Napisao/la: | | Strina Napisao/la: | Eto meni nakon punih mjesec dana stigli paketi iz kine tak da i nije tako strašno  |
Sretniče  |
Valjda su mi se danas planeti dobro posložili.Iako mislim da se radi o činjenici da su se kanali odčepili jer sam dobio dva paketa naručena različitih datuma danas u isti dan.S tim da je jedan iz Šangaja drugi iz Kine.Neznam al definitivno doza optimizma za sve nas  |
Da, dao si mi malo nade da će ono naručeno 21.02. možda uskoro i stići  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 3:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Strina, koliko imaš iz zemljopisa ?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Čet Tra 08, 2010 6:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | Strina, koliko imaš iz zemljopisa ?
 |
5 al sam pobrkao Hong Kong ( bio britanska kolonija ili protektorat ) i Šangaj.Ispričavam se Kinezima.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 7:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Shanghai, Hong Kong = Kina.... a mozda za neko vrijeme i Tajvan
Ja sam svoju zadnju naruđbu iz Hong Konga dobio nakon 4 mjeseca cekanja  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 10:53 pm Naslov poruke: |
|
|
http://www.posta.hr/main.aspx?id=1800
Eto, još će i zbog proljetne migracije komaraca iz južnih djelova Rusije u Sibir obustaviti sav zračni promet s Kinom....
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 22, 2010 4:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je zapravo i ocekivano i ne mogu/mozemo za visu silu osudjivati HP. Ja sam vec javio covjeku u USA da ce mi vjerojatno njegova posiljka kasniti i da cu mu u svakom slucaju ostaviti pozitivan feedback na ebay-u nakon mjesec dana cekanja na paket (dosao on ili ne dosao)  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Čet Tra 22, 2010 4:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Je, evo i meni je doša mail od kineza da isto tako ostavin feedback iako paket nije doša... Problem je šta se postavlja pitanje refundacije; naime, ebay smatra problem/transakciju rješenom kada se pošalje feedback (pozitivan ili neutralan), a kako pošiljke inače iz Kine ovo razdoblje (od ima bit preije Nove godine) kasne, ispada da bti zbog pepela mogle još više kasnit.
Kako onda ostavit feedback, ako neznan šta dobivan? Ta uvik može bit problema.
(ima san jedan Ebay spor; on ga je preusmjerija na Paypal i priko Paypala sam ga rješava, al nisan nigdi vidija da se može otvorit spor zbog nedolaska/oštečenja pošiljke nakon ostavljanja feedbacka)  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|