Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ben-66
 | | Član od: 25 Pro 2010 | | Poruke: 17 | | Mjesto: slavonski brod |
|
Upisano: Pon Sij 03, 2011 8:29 pm Naslov poruke: Dva pitanja ? |
|
|
Pozdrav svima .Kao sto i naslov teme kaze imao bih dva pitanja za clanove i molbu ako netko moze pomoci .Naime prvo je da bih trebao za poklon kupiti AB pistolj Infinity sa linka http://www.harder-airbrush.de/english/infinity_01.html pa me interesira ima li tko kakvu semu za kupnju i dostavu u Hrvatsku do 20 .01 osim preko Ebaya t.j. dali mozda netko ide ili zivi u Njemackoj ,Austriji ili Svicarskoj da bi mi mogao to da mi donese ,naravno uz naknadu .
Drugo pitanje je u vezi kompresora .Nabavio sam polovni kompresor 24 litre ,kakvih ima po trgovackim lancima ali nedostaje mu sigurnosni ventil pa ako netko zna gdje bi se mogao kupiti ili jos bolje moze li se kakav drugi staviti kao zamjena i drugo trebao bih staviti tlacnu sklopku ali u trgovini imaju samo od hidropaka sa jednim ulazom za zrak odozdo a ova original imala je nasebi crveno dugmu kao prekidac i osim glavnog ulaza za zrak odozdol jos je spojena jedna cijevcica sa glavnog dovoda zraka .Moze li se ta cjevcica (mislim da sluzi za regulaciju predtlaka ) maknuti pa da mogu staviti tlacnu od hidropaka sa samo jednim ulazom .
Hvala unaprijed na odgovorima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Uto Sij 04, 2011 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Za sklopku pogledaj u radnjama sa elektro materijalom i potrazi model TPA 12. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ben-66
 | | Član od: 25 Pro 2010 | | Poruke: 17 | | Mjesto: slavonski brod |
|
Upisano: Uto Sij 04, 2011 7:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dule hvala ,da te samo pitam jel to taj sto ima dva ulaza za zrak t.j.odzracnik ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|