Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tupoljev
| | Član od: 01 Ruj 2009 | | Poruke: 353 | |
|
Upisano: Ned Velj 06, 2011 1:43 am Naslov poruke: |
|
|
| I ja se nadam osim u lom-u maketa u Osijeku ima još i u muller-u, mercatoru i nešto sitno u intersparu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
 | | Član od: 24 Stu 2009 | | Poruke: 385 | | Mjesto: kod Rudi-a i Bobi-a |
|
Upisano: Sri Ožu 09, 2011 5:41 pm Naslov poruke: |
|
|
da ne otvaram temu ili otvaram neku stariju od ove, zanima me kad narucujem sa lomovog web shopa ( ako je uopce u upotrebi ) jel funkcionira na tome da narucim maketu pa da je podignem u nekom njihovom ducanu ? _________________
http://www.youtube.com/watch?v=qGyPuey-1Jw |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 09, 2011 5:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| noname Napisao/la: | | da ne otvaram temu ili otvaram neku stariju od ove, zanima me kad narucujem sa lomovog web shopa ( ako je uopce u upotrebi ) jel funkcionira na tome da narucim maketu pa da je podignem u nekom njihovom ducanu ? |
Ne kužim... Zašto bi je uopće naručivao ako namjeravaš ići po nju  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Sri Ožu 09, 2011 6:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| mislim da ih samo možeš nazvati i rezervirati maketu ako ti je to bio cilj |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| miller
 | | Član od: 15 Ruj 2010 | | Poruke: 15 | |
|
Upisano: Pon Ožu 28, 2011 4:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Da ne otvaram novu temu, vezeano za onaj popust http://www.landofmagic.hr/hr/news/show/257 da li se može naručiti telefonski i/ili web ili se treba pojaviti u trgovini,
imam u planu kupiti t-80 sa isu152 i/ili SU T-50 sa MI-24 _________________ Nisam ovlašten da dajem potpise  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Pon Ožu 28, 2011 5:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| ja sam naručio telefonski drakena i f-4 amigo za 249 kn (u ovoj akciji) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Pon Ožu 28, 2011 8:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| miller Napisao/la: | Da ne otvaram novu temu, vezeano za onaj popust http://www.landofmagic.hr/hr/news/show/257 da li se može naručiti telefonski i/ili web ili se treba pojaviti u trgovini,
imam u planu kupiti t-80 sa isu152 i/ili SU T-50 sa MI-24 |
iskreno vidio sam samo Mi-24... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Pon Ožu 28, 2011 9:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| ako tko ide ovih dana dal more pogledati dal imaju boje, pale green i silver akrilne na akciji, hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| nono_zg Napisao/la: | | ako tko ide ovih dana dal more pogledati dal imaju boje, pale green i silver akrilne na akciji, hvala. |
ja sam sada bio od dole, izvini, tek sam sada vidio poruku...
a sto se stanja tice ima jos par dobrih maketa, nego da kazen sta mi je rekla ona prodavacica, plave ricaste kose sa cvikama...
dakle pitao sam ju kada zatvaraju - rekla mi je 1.6
uz to pitao sam da nmam je jedina onda opcija uimati preko interneta - rekla je da se u potpunosti zatvaraju, medju kojima i onaj u ZG i svi ostali koji radi medju ostalom, ali uz to, rekla je da nema vise ni internet kupovine, to jest da u potpunosti zatvaraju, i da nece vise biti ni internet kupovine!
pitao sam sto ce sa maketama koje ostanu i ne rasprodaju se - kaze da nije sigurna, ali da misli da ce to ici sve u One2play dok se ne proda...
stvarno steta... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 9:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| ma daj,nemos me zezati-to je bio jedini normalan shop gdje su imali makete. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 9:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | | ma daj,nemos me zezati-to je bio jedini normalan shop gdje su imali makete. |
da, i jedino mjesto u Splitu gdje si mogao nabaviti nesto sto nije od revella, sada cu ocito morati kupovati revell boje, jer tko ce mi narucivat sa interneta...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 9:18 pm Naslov poruke: |
|
|
ma de nemoj me hebati????!!!!! Nemože biti??? Kako mi je ispričao dečko koji tamo radi, zatvaraju skaldište u ZG, pa sve što budu naručivali biti će po trgovinama, a da One2Play seli skladište u Rijeku, o zatvaranju nije ništa govorio
Pa nemože biti da se LOM zatvori  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
 | | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 127 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 9:27 pm Naslov poruke: |
|
|
a da? pa sto je stvarno tako lose stanje...iako mi je i bilo malo sumnjivo ovih zadnjih par popusta...mislim ono uzmes jedan dobis nes drugo potpuno besplatno?!
mada malo sumnjam u to...ako zatvaraju 1.6. kako kazes...zasto bi onda narucivali ove nove proizvode od flames of war...tj.ova nova mini strateska igra sa maketicama....stvarno bi bila steta.... _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
.....................................................................
I hope I didn't brain my damage! - Homer Simpson |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 9:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| st65uka Napisao/la: | | nono_zg Napisao/la: | | ako tko ide ovih dana dal more pogledati dal imaju boje, pale green i silver akrilne na akciji, hvala. |
ja sam sada bio od dole, izvini, tek sam sada vidio poruku...
a sto se stanja tice ima jos par dobrih maketa, nego da kazen sta mi je rekla ona prodavacica, plave ricaste kose sa cvikama...
dakle pitao sam ju kada zatvaraju - rekla mi je 1.6
uz to pitao sam da nmam je jedina onda opcija uimati preko interneta - rekla je da se u potpunosti zatvaraju, medju kojima i onaj u ZG i svi ostali koji radi medju ostalom, ali uz to, rekla je da nema vise ni internet kupovine, to jest da u potpunosti zatvaraju, i da nece vise biti ni internet kupovine!
pitao sam sto ce sa maketama koje ostanu i ne rasprodaju se - kaze da nije sigurna, ali da misli da ce to ici sve u One2play dok se ne proda...
stvarno steta... |
Hmmmm, ja danas bio u LoM ZG Frankopanska i pitao čovjeka koji tamo radi, kaj ovo sniženje (piše "do isteka zaliha") znači da više neće držati makete; rekao mi je "ne, ne, samo prave mjesta za nove jer više ne mogu koristiti O2P skladište"
Eh sad, neko je u ovoj priči teže neinformiran... Jel ima ko na forumu neku vezu u LoM-u pa da saznamo iz prve ruke? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
 | | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 127 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 9:56 pm Naslov poruke: |
|
|
hehehe...uvijek im mogu aj posuditi svoju šupu ako skaldiste
mislim,moras pomoci ako mozes  _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
.....................................................................
I hope I didn't brain my damage! - Homer Simpson |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|