Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| limachcro
 | | Član od: 13 Lis 2009 | | Poruke: 62 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Stu 22, 2011 11:46 am Naslov poruke: Tražim decale u mjerilu 1:72 |
|
|
Kao što piše u naslovu tražim Spske , Hrvatske i Bošnjačke decale za tenkove u mjerilu 1:72.Uskoro mi stižu 3 komda t-55 od Trumpetera u mjerilu 1:72.
Evo jedan primjer koji sam našao na netu.Ako tko ima nešto slično ili identično drage volje bih kupio.
Ponude molim na Pm. Hvala unaprijed na ponuđenim odgovorima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 886 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Uto Stu 22, 2011 12:49 pm Naslov poruke: |
|
|
ja ih ne prodajem, ali znam da Bisona ima na luckymodelu (www.luckymodel.com) i da je postarina za njih besplatna! _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| limachcro
 | | Član od: 13 Lis 2009 | | Poruke: 62 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Stu 22, 2011 3:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| Katar II hvala ti na informaciji.Već sam si naručio preko e baya Balkans decal od Bisona. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bosnafly
| | Član od: 03 Jul 2012 | | Poruke: 24 | |
|
Upisano: Pon Kol 27, 2012 9:11 am Naslov poruke: |
|
|
| limachcro Napisao/la: | | Katar II hvala ti na informaciji.Već sam si naručio preko e baya Balkans decal od Bisona. |
Ako neces upotrebljavati dekale sa ljiljanima(bosanske) javi se,rado bi kupio ili zamjenio se sa tobom.
pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|