Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Uto Pro 27, 2011 12:36 am Naslov poruke: Djevojka s hortenzijom (ode Slai za Bozai) 1/100 |
|
|
Inspiriram događajima na forumu ,kao i čudotvornim ozdravljenjem od maketarstva jednog od najaktivnijih ćlanova foruma ,odjućio sam odraditi jednu brzinsku novogodišnju dioramu .
Dakle rad posvećen kolegi Slideru.
Dakle ,mjesto događaja punta od škoja ,kraj kraja.
Bor ne bira di će rast ,da je niknu di je zemlja debela ,malo virta ,puno kiše bi bi veliki ,granat ,ali ovi je niknu u škrapi pa nikad neće bit veliki ,bit će gropljiv ,a krošnja ko brada u adolescenta .Normalno oko njega ide i pripadajuča botanika ,
Barčica iz kinder jaja dalmatizirana sa malo stirena.Experti će primjetit da je na banku rupa za jarbol od latinskog jedra.
Eto to sam odradi danas ,svi savjeti maketara ,botaničara i doktora specjalista dobro došli ,jer ovo mora bit gotovo do Nove godine
 _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 27, 2011 10:08 am Naslov poruke: |
|
|
Odlićno prijatelju, sad si mi uljepšao dan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 27, 2011 10:15 am Naslov poruke: |
|
|
Pratim sa zanimanjem.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 27, 2011 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Bome i ja ,baš da vidimo kaj bu ispalo!  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2542 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Uto Pro 27, 2011 4:31 pm Naslov poruke: |
|
|
astiga ovo je pravi multimedija i zemljopisa i botanike...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Uto Pro 27, 2011 5:12 pm Naslov poruke: Re: Djevojka s hortenzijom (ode Slai za Bozai) 1/100 |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | .Normalno oko njega ide i pripadajuča botanika ,
|
kakva botanika ????  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Uto Pro 27, 2011 5:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Najlakse je iznajmit helic i slikat iz zraka barku, pa nama prodavat price. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
Upisano: Čet Pro 29, 2011 9:55 pm Naslov poruke: |
|
|
OOOOOOO koja podrša.Hvala kolege
Sve nešto mislim , već sam par godina na forumu i više nemogu prolazit ko pionir .Vrime je da se uozbiljim , za poćetak ču promjenit vokabular , koristit ću više stručnu terminologiju kako to rade pravi maketari.
macetarus vulgaris domesticum ,ima još posla na njemu .Izradio sam ga preradonm druge figure .Interesantno je da dok sam ga sastavlja tri puta izgubi livu nogu.Valda je normalno da svi veliki zagoci ostanu bez live noge
ORCA bonum Germanicum , ovo Germanicum je da dobijem koji plus kod ljubitelja sila osovine
Pinus halepensis calvitio u radu ,ima još posla na njemu
Pax vobiscum
 _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Čet Pro 29, 2011 10:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odlićan ti je ovaj vulgaris, a germanikus ima bonum mauris |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2011 10:22 am Naslov poruke: |
|
|
Eh, zar maketarius na kaiću ne bi trebao malo iskrenut vrat da bolje vidi djevojku sa hortenzijom, bez obzira šta bi trebao gledat di plovi?? Kao ronilac sam više puta naučio lekciju da ako kaić plovi uz obalu, a na obali ima zanimljivih oblina, onda biži uz sike- jer ovi u brodu sigurno ne gledaju kuda plove... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
Upisano: Sub Pro 31, 2011 1:17 am Naslov poruke: |
|
|
Iwča ,nisam ni sumnja da će ti se svidit
| Grunf Napisao/la: | Eh, zar maketarius na kaiću ne bi trebao malo iskrenut vrat da bolje vidi djevojku sa hortenzijom, bez obzira šta bi trebao gledat di plovi?? Kao ronilac sam više puta naučio lekciju da ako kaić plovi uz obalu, a na obali ima zanimljivih oblina, onda biži uz sike- jer ovi u brodu sigurno ne gledaju kuda plove... |
Ovo sa gnjurcem je dobra ideja i ide u razmatranje
Ovo sa Orcom i maketariusom ne stoji .Naime Maketarius je uopće ne gleda.
Ova diorama je dubokoumni filozofski prikaz aktualnog trenutka .
U ova luda i konfuzna vremena otok simbolizira maketarstvo ,tj. mjesto za bijeg od stvarnosti ,miran kutak itd.Ali kako svi znamo i raj ima naličje.Največi je da se ćovjek previše poveže sa virtualnim svijetom i izgubi dodir sa stvarnosti .Zato maketarius biježi u svojoj barćici u neku drugu bolju budučnos , on ne gledada Orcu ,koja ovdje prdstavlja muzu OMF-a ,kao ni ostale prikaze koje će se nać na diorami .Trenutno me mori briga kojim bi simbolima prikazao admine i suce
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Sub Pro 31, 2011 10:26 am Naslov poruke: |
|
|
Kaj da ti čovjek komentira na ovo.......
Napravi požar na otoku koji simbolizira ono demonsko u maketarima i guta pred sobom sve ono lijepo što nalazimo u maketarstvu....
Šalim se za ovo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Sub Pro 31, 2011 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Čwkaj malo starudijio bodulska, onaj stari galeb, kaj ga vozi? Preporučam jednocilindrični Lister, (6) konja.. Vetar ga sigurno nije vozil do kom... pardon dame |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 31, 2011 1:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidim ovo je otišlo u duboko filozovske vode,daleko predaleko za mene i moje sive stanice  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|