Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Čet Sij 19, 2012 4:35 pm Naslov poruke: P-47d "little chief" 1/48 |
|
|
Pozdrav svima...
Evo nakon duze vremena da nisam komentator. Zavrsio sam maketu nakon duge pauze i kronicnog nedostatka slobodnog vremena.
RAdi se o izvrsnoj Tamiyinoj maketi, prepunoj detalja i stvarno mi je bio gust odraditi ovo. Stvarno maketa kojoj ne treba aftermarket. Posto JOS UVIJEK nisam nabavio adekvatne tekucine za postavljanje i omeksavanje dekala, imao sam problema sa istima. Fali antenska zica koju cu staviti naknadno. Boja je malo cudno ispala na fotografijama. Gornja strana je olive drab i faded olive drab.
Nadam se da ce vam se svidjeti. Komentari uvijek dobrodosli.
 _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Čet Sij 19, 2012 4:59 pm Naslov poruke: |
|
|
To su dekali iz kutije? Ne ostavljaju baš dojam kvalitete: kill markings su gadno pomaknuti i baš bodu u oči, a i indijanac je rasterast. Malo kvare dojam inače odlično napravljene makete.
I provjeri da li bi P-47 iz 56. FG nosio bazuke, one su bile gotovo nepoznate u ETO. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Čet Sij 19, 2012 5:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Dekali s uiz kutije, da. Ove velike rondele sam morao rubiti, jer je okolo bila bijela boja. Mislio sam i kill markings, ali se nisam usudio, jer su premali. Jedna rondela mi se raspala. Nemam pojma zasto. Al dobro, sta je tu je. Radio sam po sastavnici, tamo bazuke uredno stoje. Nisu lijepljene, tako da ih mogu skinuti, ako im tamo nije mjesto. Hvala na info  _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 19, 2012 5:47 pm Naslov poruke: |
|
|
...gle nemrem ti reci dal je nekaj tocno ili nije ali sama maketa je izvrsno ispala  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 19, 2012 6:13 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Sij 19, 2012 9:57 pm Naslov poruke: |
|
|
napokon nesto i od tebe
odlicna je, farbanje je jako dobro odradeno.  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Sij 19, 2012 9:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Tocna ili ne, sviđa mi se  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| rugby
 | | Član od: 16 Pro 2010 | | Poruke: 112 | | Mjesto: Vodice |
|
Upisano: Čet Sij 19, 2012 11:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako mi se sviđa!!! _________________ bitno je jedno, a to su dvije stvari, red, rad i disciplina |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Sij 20, 2012 8:18 am Naslov poruke: |
|
|
| Bravo meštre, bravo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 20, 2012 9:55 am Naslov poruke: |
|
|
Dobar je. Šteta za dekale, ali što je- tu je. zaprljaj malo i unutrašnjost gdje se uvlači repni kotač jer je u odnosu na prljave kutije stajnog trapa previše čisto. Ove bazuke najbolje zamjeni sa bombama ili rezervarima, jer baš ne štimaju za ratište u Europi-više su korištene u Aziji i na Pacifiku, a piloti su ih mrzili jer su jako degradirale letne karakteristike... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Pet Sij 20, 2012 11:28 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Dobar je. Šteta za dekale, ali što je- tu je. zaprljaj malo i unutrašnjost gdje se uvlači repni kotač jer je u odnosu na prljave kutije stajnog trapa previše čisto. Ove bazuke najbolje zamjeni sa bombama ili rezervarima, jer baš ne štimaju za ratište u Europi-više su korištene u Aziji i na Pacifiku, a piloti su ih mrzili jer su jako degradirale letne karakteristike... | .
E da... Zaprljat cu to. To sam i ja tek vidio.
Drago mi je da vam se svidja. Ja sam relativno zadovoljan. Popucali su mi dekali i jos ima gresaka, ali jbg- na neke stvari nisam mogao utjecati. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Varaždinec
 | | Član od: 06 Sij 2010 | | Poruke: 199 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pet Sij 20, 2012 1:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Maketa je stvarno prekrasno ispala,najviše mi se sviđa cocpit koji je stvarno detaljan i jako dobro je ispao chiping.Jedino sam primijetio da sa desne strane canopya fali malo boje ako je to to.... _________________ Varaždinec |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5407 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 20, 2012 5:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Pridružujem se čestitkama! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|