Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Supermarine Walrus Mk1, Revell 1/72

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
u-boat

Član od: 30 Jul 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2012 2:37 pm    Naslov poruke: Supermarine Walrus Mk1, Revell 1/72 Citiraj ovaj komentar

Konačno gotov. Da budem iskren ja uopšte nisam zadovoljan i jedva sam čekao da ga završim, a završio sam ga jedva! Od samog početka pa do kraja ništa nije išlo kako treba! Pun je grešaka! Neke se mogu ispraviti, neke ne ali ja nemam više volje za ovu maketu. Silveringa na sve strane, kao nikad prije! Sve sam probao, od sirćeta preko pronta, ali džaba! Prvi put sam radio sajle na maketi. Koristio sam ribarski konac/silk. Pucale su stotinu puta! Znam da nisu dobro zategnute, ali za moje živce i ovako su totalno ok! Neću više da vas davim, evo i malo slika. Slobodni opalite sa komentarima!

By djoomlla at 2012-02-28

Pozdrav,
Mladen.

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2012 3:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ah pa kad sve znaš šta ćemo te gnjavit onda Very Happy Meni fali malo washa i wetheringa,ali otom-potom ,kako kažu stvar ukusa.... Još ću ti reći da je ovo jedna od tvojih boljih maketa, ima grešaka ,ali vidi se da napreduješ ,samo malo više strpljenja i živaca... Wink
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2012 4:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni se ovaj avion ne svidja nikako, tako da...
Sto se makete tice, fali mi malo preshadinga sa do je strane.
Antun Janković

Član od: 04 Kol 2008
Mjesto: Swansea
PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2012 8:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Gore je sve rečeno. Osobito bih naglasio da se stvarno vidi da napreduješ i to brzo. Možda samo da dodam da ljudi izgledaju previše plastično. Sam nikada ne radim ljude jer ne znam kako bi ih napravio životnima, ali eto mogu komentirati tuđe radove.... Very Happy
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2012 8:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sve u svemu, solidan
cak vidim da si prozore otvorio....bravo
dobre su i sajle....
boje nisu te, al su dovoljno slicne
a s dekalima sam i ja imao problema, sreca pa ih je bilo samo par Cool
suma sumarum, bolji je od mi8
napredak se vidi
njega na policu, pa sljedecu na stol
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
u-boat

Član od: 30 Jul 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Sri Velj 29, 2012 1:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala kolege Otpuhuje pjenu

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Somi

Član od: 18 Lis 2010
PorukaUpisano: Uto Ožu 06, 2012 8:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni maketa izgleda sasvim solidno. ...ima gomile greskica koje sam video i tokom sklapanja, ali mi najvise smeta sto su boje maskirne sheme dosta slicne i na slikama se jedva razlikuju. ne znam kako to izgleda na pravom avionu, ali mislim da si svetliju boju trebao jos malo da posvetlis, a tamniju da potamnis. ...mada, i ja imam problem sa tim i upravo sam unistio me110 tako slicnim bojama. ...verovatno mi zbog toga to i upalo u oci na tvojoj maketi. Wink

Sve u svemu, pratim tvoje radove i jedva cekam da vidim sledeci projekat.

Pozdrav!
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma