Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2012 9:55 pm Naslov poruke: |
|
|
A gdje su šejdinzi? Voševi? Pigmenti? Filteri? Nema ničega što današnja meketarska era, nakon Miga Ramireza (ili Gonzalesa...nikada ne pamtim kako se preziva), podrazumijeva. I ti sebe, Slajo, nazivaš maketarom? Pa ti praviš igračke, a ne makete...k'o Đepeto.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2012 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | A gdje su šejdinzi? Voševi? Pigmenti? Filteri? Nema ničega što današnja meketarska era, nakon Miga Ramireza (ili Gonzalesa...nikada ne pamtim kako se preziva), podrazumijeva. I ti sebe, Slajo, nazivaš maketarom? Pa ti praviš igračke, a ne makete...k'o Đepeto.  |
jok, kakav maketar...ja radim plasticne igracke, konturno tocne ali bez duse....
ovo ti je cista komercijala- cak nisu htjeli da budu mat...sjaje se jer idu na sajam ( tj vasar )  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Ned Ožu 18, 2012 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao što rekoh. Đepeto. Osnovat ćemo grupu nas što radimo igračke pod tim nazivom...a ti ćeš biti počasni predsjednik.
Blah! Kad komercijaliziraš hobi. Što će biti slijedeće? Počet ćeš dilati s maketama? Eto ti sad...ne smiju ni u mat lak. Trulež kapitalizma.
 _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Tra 04, 2012 12:05 am Naslov poruke: Proizvodi za razminiranje susjeda Slavka |
|
|
Poštovani
Ako me se još može sjetiti poslovni čovjek iz susjedne ulice, budem ga zamolio da najbolje što se može poslikam njegove CroIng eksponate.
Kad pronađem podsjetnicu, evo mene kod njega da ne trčim u prolazu za njegovim malim autima uključivo i električni automobil.
Lijep pozdrav, Dragiša. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Tra 04, 2012 7:54 am Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: |
Blah! Kad komercijaliziraš hobi. : |
jok
to mi je bil hobi prije, a sviral sam za lovu
sad radim makete za lovu, a hobi mi je sviranje  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|