Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Čet Kol 23, 2012 3:50 pm Naslov poruke: Egipatski T-34/85 info |
|
|
Pozdrav svima kao što naslov kaže trebao bih informacije vezane za egipatsku inačicu ovoga tenka. Do sada znam da su kupljeni od čeha, pretpostavljam da su izvorno imali zelenu boju, ali su ih prebojali u boju pjeska te da na lijevoj bočnoj strani imaju pumpu za gorivo slično ko na jugo verziji (izgleda kao spremnik pravokutnog oblika sa reljefom u obliku ''x'' sa krugom) . Pa ako može kakv link ili neke slike bio bih zahvalan .
Ljepi pozdrav, Filip
PS. zaboravio sam reći da me zanima jer paniram raditi tu inačicu u 1/48 mjerilu koristeći hobby bossovu maketu: http://www.hammondtoy.com/shop/html/images/HOB84807.jpg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
|
Upisano: Čet Kol 23, 2012 5:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na podacima te iste sam i sam našo.... nego ja sam već nabavio ovog drugog doduše (jer ima dekale za egipatskog sada vidim da ima i drugi ) nisam ga još ni započeo pa bi ga mogao probati zamjeniti u trgovini. Dali bi se uz prepravke ovoga kojega ja sada imam mogla dobiti tražena inačica ili je neophodno da zamjenim verziju za ovu drugu ?
PS. Trebao bih nečiji brzi odgovor na ovo zadnje pitanje da još danas probam zamjeniti za drugu inačicu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
|
Upisano: Čet Kol 23, 2012 6:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Gledajući pobliže slike shvatio sam da na egipatskim/sirijskim tenkovima var koji ide od početka kupole lagano ponire na sredini kupole i nastavlja niz kupolu za razliku kod verzije koju ja imam var okomito pod pravim kutom pada pa nastavlja dalje također na kupoli koju ja imam vidi se grba malo iznad vara pretpostavljam da je to zbog mehanizma za rotaciju u kupoli pa me zanima samo ako mi netko može potvrditi te razlike jer sam zvao ljude iz trgovine i rekli su da mogu slobodno doći i zamjeniti maketu za drugu pa eto da do sutra znam koja mi verzija najviše odgovara ja osobno mislim da je ova druga koju je kolega preporučio no nisam 100% siguran jer nisam ''stručnjak za T 34'' za razliku od nekih na ovom forumu
Ljepi pozdrav, Filip  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Čet Kol 23, 2012 7:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Malo je tesko ovako citati bez interpunkcija ili nekih razmaka. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|