Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 5:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| [quote="PowerPlant"] pa da, htio sam uvest malo promjene, da nije sve crveno, ja bih još napravio te panele ali iskreno nisam baš siguran kako se to radi i bojim se da ne bih samo još kakvu štetu napravio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 6:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemas straha, to ti je piece of cake. Uzmi temperu, najobicniju, razmuti s vodom i dodaj par kapi detergenta za pusudje(to ti je da raznije povrsinsku napetost vode, wash lakse tece), mora bit tekuce, slicno ko za AB(kao mlijeko, ali experimentiraj). Onda uzmes kist, umocis u temperu i dodirnes panel, ako si pogodio omjer boja ce krenuti kroz panel. Kad popunis sve panele bojom, pusti s da se posusi, i onda stapic za usi, lagano navlazis i samo brises preko panela, sve sto je van njih ce ici ca a ono unutar ostaje. Najbolje je, ako nisi zadovoljan samo operes temperu, nema beda. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 6:40 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="Shinobi"] zanimljivo, ne čini se preteško kako sam mislio a i ako nema moguće štete mogao bih probati, hvala na savjetu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Ruj 11, 2012 10:59 am Naslov poruke: |
|
|
lijepši je ovak sa crnim krovom....... _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|