Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Heads 1/9
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Ned Velj 17, 2013 12:48 am    Naslov poruke: Heads 1/9 Citiraj ovaj komentar

Da ne nastavljam u temi od Zrinskoga evo da rezimiram, do sada sam za vježbu napravio ove dvije glave:

Ovo je nova u izradi:

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
darko

PorukaUpisano: Ned Velj 17, 2013 4:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Ned Velj 17, 2013 9:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel ovo Anđa? Sad si me podsjetio na 7 of 9, jel mozda u planu nova verzija? Da, mogao si topic, posto se vide i ramena, nazvati i head&shoulders Wink Laughing
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Ned Velj 17, 2013 11:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kako lijepe....oci....
ajde, vidi se da si napredovao u poznavanju anatomije i skuzio da sise ''rastu'' od ramena Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
salu na stranu kompic, ti si moj idol...svaka cast
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
darko

PorukaUpisano: Ned Velj 17, 2013 9:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Jel ovo Anđa? Sad si me podsjetio na 7 of 9, jel mozda u planu nova verzija? Da, mogao si topic, posto se vide i ramena, nazvati i head&shoulders Wink Laughing

Head&Shoulders Laughing Laughing Laughing Laughing Dobra !
Ništa nije u planu samo vježbam Wink

@Slider: i ti si moj idol, jednog dana napisat ću knjigu o izradi figura (sve od materijala, alata, armature pa do gotove figure), i kupit mercedes ko tvoj i samo se vozikat okolo Laughing Laughing Laughing

Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Ned Velj 17, 2013 10:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

super, i ti ces se obogatit ko i ja
mozemo osnovat bend''idoli'' Very Happy Very Happy ( shit, vec je bil takav... Sad
stavi ovoj heleni trijanskoj neku kosu....
Zorro

Član od: 30 Tra 2012
PorukaUpisano: Ned Velj 17, 2013 11:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A odlično, ča drugo da rečen Smile
Natrag na vrh
darko

PorukaUpisano: Pon Velj 18, 2013 1:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
super, i ti ces se obogatit ko i ja
mozemo osnovat bend''idoli'' Very Happy Very Happy ( shit, vec je bil takav... Sad
stavi ovoj heleni trijanskoj neku kosu....

Yap, a i "Idioti" je isto zauzeto...
Natrag na vrh
kinfa-t

Član od: 19 Kol 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pon Velj 18, 2013 1:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Figure su vrhunske, još u srednjoj smo imali kiparstvo, ali niš ovakvo Very Happy

Predivni radovi, pol kipara na ALU nemogu iskiparit bistu na ovakvom nivou.

PorukaUpisano: Uto Velj 19, 2013 11:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala Wink

Kumst u cijeloj prići nije samo skulptanje nego mjerilo. Vjeruj mi stvarno je teško napraviti recimo uši ili kapke u ovom sitnom mjerilu. Stvar pobjegne pola mm i izgleda nakaradno...

Natrag na vrh
darko

PorukaUpisano: Čet Velj 21, 2013 2:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto, ovo je osnovna ideja s kosom, ali treba još dosta dotjerivati:

Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Čet Velj 21, 2013 10:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

lijepa li je , reko sam ja da je to helena , al necu ti nikad oprostit kaj si joj odrezo sise.... Sad
ps otraga vjerojatno ima rep, ne? frizura mislim Shocked
darko

PorukaUpisano: Čet Velj 21, 2013 11:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
lijepa li je , reko sam ja da je to helena , al necu ti nikad oprostit kaj si joj odrezo sise.... Sad
ps otraga vjerojatno ima rep, ne? frizura mislim Shocked

Nema rep nego punđu, iako razmišljam o par većih pramenova koji bi se spuštali niz vrat:

Natrag na vrh
darko

PorukaUpisano: Čet Velj 21, 2013 11:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Gotovo:

Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
PorukaUpisano: Pet Velj 22, 2013 2:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je, jedino mi se cini da je punda premala? Al opet, koliko ja kose imam(citaj, apsolutno nis) nije da sam neki autoritet za frizeraj Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Naprijed
Stranica 1/5

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma