Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Ožu 15, 2013 11:47 pm Naslov poruke: Ta-152 Zeleni 9 |
|
|
Pozdrav,ima li itko koju fotografiju ovog aviona, ja imam samo ove koje su slikane nakon sto je zarobljen ( U Schifferovoj knjizi i na wikipediji).
Znam da postoji i knjiga o Ta-152 koju napisao sam Willi Reschke, ali mi nije dostupna pa neznam jel tamo postoji neka dodatna slika.
Lp. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 22, 2013 4:41 pm Naslov poruke: Postoje američke slike u bojama Ta-152. |
|
|
Poštovani.
Da već dugo, poznate su slike i to engleske crno-bijele te američke u bojama tog zrakoplova.
Lijep pozdrav, Dragiša. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Ožu 22, 2013 6:10 pm Naslov poruke: Re: Postoje američke slike u bojama Ta-152. |
|
|
| dragisa1956 Napisao/la: | Poštovani.
Da već dugo, poznate su slike i to engleske crno-bijele te američke u bojama tog zrakoplova.
Lijep pozdrav, Dragiša. |
Hvala na odgovoru, jel imas kojim slucajem neki link ili podatak gdje mogu naci te slike u boji.
Lp. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 26, 2013 9:12 pm Naslov poruke: Ta-152-H spoils of war. |
|
|
Poštovani.
Pronašao sam samo britanske crno-bijele reproslike najvjerojatnije "9", a također i letak za promociju knjige američkog izdavaća "Monogram" serije "Monarch" o Ta-152. Upotrebljiva je slika u bojama snimljenog zrakoplova "4" u profilu. Reproslika je vrlo velika i odlične oštrine,ali su boje "tanke". Budem sve postavio u svoj "Photobucket" album dragisa1956-2011.
http://s832.photobucket.com/user/dragisa1956/library/dragisa1956-2011?page=1
Mozete me kontaktirati i na osobnu adresu ako je zurno potrebito preuzeti spomenute materijale u privitku elektronske pošte!
Po meni nije obojena unutrašnjost stajni trap i poklopci već je sve u boji prirodnog aluminija.
Samo naprijed sa "sklapanjem i ljepljenjem". Lijep pozdrav, Dragiša.
P.S. Nadam se da ste ovo do sada sami pronašli:
http://archive.kaskus.co.id/thread/9300548/70 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|