Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Špicfajer
| | Član od: 09 Pro 2009 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Kastela,Croatia |
|
Upisano: Ned Ruj 19, 2010 3:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Kakav je ono starinski top manjeg kalibra bez guma na točkovima? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 19, 2010 3:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Špicfajer Napisao/la: | | Kakav je ono starinski top manjeg kalibra bez guma na točkovima? |
Ako se nevaram radi se ili o ruskom ili o njemačkom 37 mm AT topu.Kotači su improvizacija jer očito da originala nema. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Ned Ruj 19, 2010 3:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo i par mojih s ekskurzije:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| domagoj
| | Član od: 26 Lip 2006 | | Poruke: 212 | | Mjesto: Sisak |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| marko21vu
 | | Član od: 26 Kol 2010 | | Poruke: 220 | | Mjesto: Vukovar |
|
Upisano: Čet Ožu 24, 2011 4:56 pm Naslov poruke: |
|
|
vidim da si izabrao moju sliku, možda ti odem ja poslikati, vojarna mi je jako blizu a i dovezli su nova vozila _________________ <3 Vukovar <3 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Franc
 | | Član od: 22 Lis 2010 | | Poruke: 243 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 29, 2011 9:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Zna li netko, jesu li ove kamuflaže po vozilima originalne, ili se opet radi o nekoj muzejskoj fikciji? _________________ U teoriji nema razlike između teorije i prakse, ali u praksi ima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Pet Lis 14, 2011 12:03 am Naslov poruke: |
|
|
Netko je napisao da je potrebno najaviti se na broj telefona za posjetiti ovaj muzej.
Da li netko ima broj telefona?
Hvala _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Darijan
 | | Član od: 10 Velj 2008 | | Poruke: 76 | |
|
Upisano: Sub Tra 13, 2013 11:09 am Naslov poruke: |
|
|
Evo da i ja doprinesem sa par fotografija. Tenkovi na isturenom položaju (komada 2) su novi, a blizu njih je gomila polurazbucanog materijala, ima kamiona, čamaca, prikolica, inženjerskih vozila, teški tegljač. Dolje je samo dio toga. Desantni čamac je sada otvoren, može se ući u njega i popeti u kabinu i na krov, moj bratić je otkrio da se PZ top na krovu može okretati . Većina vozila je otvorena tako da se može baciti pogled i u unutrašnjost.
Inače, muzej treba prijeći pod nadležnost Min. branitelja i biti jedna cjelina sa bolnicom, Ovčarom i ostalim. Koliko je to pametno ili nije ne bih se htio miješati, ali mislim da ako je nešto pod vojskom tamo i treba ostati.
Uobičajeni hrvatski problemi su i ovdje, tražili su puno toga od tehnike za eksponate, ali zahtjevi stoje tko zna gdje i tko zna zašto po ladicama. Žalosno, kad se uzme u obzir koliko toga propada uokolo. Trenutno prazan helipad bi bio puno interesantniji sa jednim Hindom.
Ako itko od kolega na forumu treba fotku nekog detalja za reference pri radu može me kontaktirati preko PP-a. Samo neka ima na umu da ja nisam baš najbrži u provedbi .
Slike:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Sub Tra 13, 2013 2:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Uh, moram navratit ovo pogledat. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|