Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| djomla
| | Član od: 06 Jul 2012 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Čet Svi 09, 2013 12:00 pm Naslov poruke: Revell Bismarck 1\350 |
|
|
| Pozdrav zavrsavam Bismarka sa big ed setom od eduarda i pontos drvenom palubom pa sam hteo da pitam dal neko zna sajle kad budem radio dal konac da stavljam ili neki drugi materijal i gde ima da se kupi dal ima u nekoj radnji za makete hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Svi 09, 2013 1:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Probaj nac jaako tanki nylon, lycra ili nes slicno. Ja nisam vidio bas u hr da ima za kupit nesto tako, svoje sam kupio kod madara na Crnoj Kraljici. E bay ce ima sigutno toga, trazi promjer 0,01 _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Svi 09, 2013 1:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovako, meni je frend poslao iz Slavonije strunu za ribolov. Debljina je 0,06 i vise nego dovoljna. Ak imas nekakvu trgovinu za ribolov u blizini, odi tamo zavirit, naci ces sigurno strunu koja ce ti pasat za rigging  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Čet Svi 09, 2013 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
to je vjerojatno onaj svileni konac za mušićarenje,jedino je on tako tanak jer naravno služi samo za mušičarenje u ribolovu  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|