Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Villa
 | | Član od: 02 Kol 2011 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Ned Svi 19, 2013 1:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Nebi se štel miješat u jednostavnost ali da sam na tvom mjestu tražio bi nekog od kolega koji imaju PayPal (ili sam "otvorio" račun) i za 2/3 cijene (i manje) kupio takav isti od kineza baš zbog sadašnje situacije. Za isprobat se igrat s AB-om dušu dalo.
I sam doma imam kineza i upravo završavam prvu maketu rađenu s njime nakon što je 5 god stajao u ladici i 15+ godina od moje posljednje dovršene makete.
Nisam ja neki stručnjak jer nemam iskustava sa AB ali prema dosadašnjem minulom radu kist ili AB je velika razlika i kod tih jeftinih. _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aces High
 | | Član od: 02 Lip 2009 | | Poruke: 197 | | Mjesto: Đakovo |
|
Upisano: Ned Svi 19, 2013 8:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja sam prošle godine uzeo Fengdu Bd-130 i brush je mrak! Naravno, naručio ga izvana, izašao me s poštarinom+2 boje+carinom 100kn jeftinije negoli da sam ga uzimao kod nas. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Villa
 | | Član od: 02 Kol 2011 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Pon Svi 20, 2013 3:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma to ti je sve isto tako da tu nemaš što fulati
Osim toga tu dobiješ i dodatnu iglu
Uvijek možeš dobiti mačka u vreći ali svi su ti to gotovo identični z. kistovi. Obavezno prije narudžbe pogledaj feedback koji lik ima i na što su se kupci žalili.
Vrijedi općenito kad bilo što kupuješ - na ebayu ima svakakvih likova.
Ja dosad nisam imao problema niti s jednom narudžbom osim s prvom kad još PayPal nije niti funkcionirao u HR, a i tad nije bilo problema s prodavačem već s načinom plaćanja na kraju mi je lik poklonio.  _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ri_shock
| | Član od: 18 Tra 2013 | | Poruke: 8 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Svi 21, 2013 3:48 pm Naslov poruke: Re: Prvi airbrush, ali koji?? |
|
|
| Villa Napisao/la: | | Dojadilo mi više mrljanje kistom pa sam zaključio da je došlo vrijeme za neki AB... Nebi ništa preskupo uzimao jer eto, nije sad takva situacija... Htio bi uzeti nešto sa ovih prostora (nemam pay pal), tak mi je jednostavnije |
Ja ti trenutno prodajem svoj, pogledaj:
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=25198&highlight=
Puno bolje od kineza a za malo love  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|