Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Svi 22, 2013 6:17 pm Naslov poruke: HMS Warspite , 1:350 |
|
|
radjen za kolegu, iz kutije, jedini plehi su dizalice, jedina intervencija je otvoren hangar i sklopljeni walrus koji viri iz hangara
 _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kapitän zur See
 | | Član od: 17 Ruj 2010 | | Poruke: 83 | | Mjesto: Konjščina |
|
Upisano: Sri Svi 22, 2013 8:48 pm Naslov poruke: |
|
|
ako je to novi Worspite, ograda fali... Zastavu sigurno moreš napraviti u realnijem položaju/izgledu... Za nadmajstora tvojeg kalibra; moram naglasiti ove dvije sitnice jer vjerojatno i ti znaš... . Lijepo je vidjeti maketu broda gotovu i to u 1/350. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sri Svi 22, 2013 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
ne znam koji je warspite, u kutiji je samo mali komad pleha za dizalice i nista vise
savjet za zastavu prihvacen i sredjen
ps sredio sam antene pa jarbli nisu vise tak pijani  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 22, 2013 8:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa jel ti to mene ........
Pa kad prije..... pa za tak nekaj ipak treba pun kupfer vremena, a uz ostale avajone.....
Svaka čast, odličan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sri Svi 22, 2013 9:01 pm Naslov poruke: |
|
|
) | Iwtcha Napisao/la: | Pa jel ti to mene ........
Pa kad prije..... pa za tak nekaj ipak treba pun kupfer vremena, a uz ostale avajone.....
Svaka čast, odličan  |
kad radim dan i noc....od jutra do sutra...dok ne ponestane stasha ( a otkad sam sve prodal nakupoval sam triput tolko )
zena nosi kave ja sljakam
da mi stane krevet u radionu, i spal bi tam...
al zato sam sad tri sata lijepo provel u zelenilu.....sredjival vrt odmor- mozak na pasu, pali kosilicu i vozi.... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
 | | Član od: 04 Stu 2012 | | Poruke: 434 | | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Čet Svi 23, 2013 8:42 am Naslov poruke: |
|
|
Fenomenalno. Stvarno extra izgleda. Preferiram drveno brodomaketarstvo ali kad vidim ovako lijep model pozelim pokusati i ovo svaka cast _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|