Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Kol 16, 2013 2:28 am Naslov poruke: 1/35 Dragon Su-100 |
|
|
Ovu maketu sam dobio napola sastavljenju ( hvala Bumblebee) i odlucio sam na njoj isprobati neke ove tehnike bojenja i ostarivanja. Nazalost u pokusaju kolor modulacije sam fulao tonove i bio primoren staviti gore winterwash. Trenutrno pokusavam imitirati otpadanje boje, a nakon toga slijedi sjajni lak, wash i ostale tehnike koje cu pokusat izvesti ( nadam se uspjesno). Pa evo slika ;
Dakle s ovom maketom nisam ciljao na tocnost, vec je samo koristim za isprobavanje novih tehnika. Svi komentari i konstruktivne kritike su dobrodosle.
Lp,Sven. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 16, 2013 9:05 am Naslov poruke: |
|
|
Bas mi je drago da si je doveo do tuda, meni bi se vjerojatno jos uvijek 'marinirala' u ormaru ... Iskreno meni se ne cini da si fulao boje... Ja bi ga ostavio onako zelenog pa poslije doradio uljima... ali ak si htio isprobati tehnike nije steta... Kaj si winterwash radio sa HS ili? _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Kol 16, 2013 11:01 am Naslov poruke: |
|
|
Iskreno i meni je malo zao, ali imam jos par maketa SU serije pa cu to na njima odraditi. Winterwash sam mislio raditi sa lakom za kosu, ali sam dobio na recenziju proizvode od AK interactive pa sam iskoristio njihov "Heavy Chipping". Iskreno nije nista posebno, samo dekantirani lak za kosu.
Lp. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|