Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Ned Ruj 01, 2013 9:47 pm Naslov poruke: Koji bi mi klub preporučili ? |
|
|
Evo posljedužeg samostalnog djelovanja ,odlučio sam se učlanitiu maketarski klub ili barem sekciju ,ali se nemogu odlučiti u koji .Molim preporuke
Mislim logičam mi je izbor bio HUM,ekopa ludilo , svih poznam , sa svima sam dobar ,jaki su ali...
Ne mogu ispunit zavijet šutnje, e hebi ga kad sa lajav.......
Imam veze u Penkale , vjerujem da bi me rado primili ,ali onda ču se zakvači sa onima iz HUM-a ,opet pušim .....
Sad ima klub u Splitu ,ekipa ludilo ali........
beskučnici , nemaju veza ,a što ču u klubu koji mi ne može garantirati bar dvi medalje godišnje.........
Siti sam se ja i Varaždinaca, jaki su , imaju veze ,znaju ,dobra ekipa ,al brte komplicirani ..
Traže domovnicu , rodovnicu ,izvod iz matične knjike u tri primjerka , psiho test i što ti više ja znam ,,,
Imali tko kakvu preporuku ,situacija je alarmantna  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Ned Ruj 01, 2013 10:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Aero klub "OSA" Kutina ima raznih sekcija,maketarskih,modelarskih,ultralakih zrakoplova itd,pa ti izvoli.
I naravno dobro si došao a moš lajat koliko očeš,sloboda govora ti je zajamčena.
Pozdrav Marijan. _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Ned Ruj 01, 2013 10:18 pm Naslov poruke: |
|
|
nema tu razmisljanja- ides tamo di ti najvise nude- fotelju, karticu bez limita, sekretaricu ( max 21 - 23 godine) i slubeni auto s soferom
nemoj pristat na nista manje...
ps. disklejmer za one cijepljene protiv humora- ne aludiram na nikog, ovo je cista zezancija... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 7:00 am Naslov poruke: |
|
|
Blackburn, imaju super dresove.
Triba si mučat i odradit, sad si najeba di god potpisao. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 9:02 am Naslov poruke: |
|
|
| Nikad ne pitaj što tvoj klub može učiniti za tebe, već što ti možeš učiniti za svoj klub. Evo recimo, dolazi jesen i meni trebaju bar dvije, a ne bi bilo loše ni četiri zimske gume s montažom. Ako bi mogli to nekako riješit mogu te progurat u naš klub, a kad postaneš tajnik, riješit ćemo da ti se nekako vrati usluga. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 10:19 am Naslov poruke: Re: Koji bi mi klub preporučili ? |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: |
beskučnici , nemaju veza ,a što ču u klubu koji mi ne može garantirati bar dvi medalje godišnje.........
|
Al' mi od svih maketarskih klubova u Hrvatskoj imamo najveće gradele.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 10:40 am Naslov poruke: |
|
|
Vrata MKSP su uvijek otvorena-posebno za mlade nade kao što si ti. Imamo i članove koji ne žive u Zagrebu (u tebi najbližem Dubrovniku npr.). Ali znaš kakvi smo mi-"elitisti" koji rade natjecateljske makete ili kupuju enormne količine maketa i sl. Vidim da oćeš zakuhat raspravu o klubovima prije CK i čekaš ko će ti ponudit dnevnicu i refundiranje troška puta od Korčule do metropole..  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 10:45 am Naslov poruke: |
|
|
mozda da promijenis nick u ''kuhar'' umjesto viuklanizer ???  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2539 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 10:45 am Naslov poruke: Re: Koji bi mi klub preporučili ? |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Vulkanizer Napisao/la: |
|
Al' mi od svih maketarskih klubova u Hrvatskoj imamo najveće gradele.  |
eee al to more bit i dvosjekli mać!
jest da je Vulkanizer bodul a i nije od jučer pa ga vjerovatno ne triba upozoravat, jer na velike gradele stane puno...
a da ne bi bilo:
" svak će donit nešto!"
pa kaže: "ti si novi pa donesi nešto za na gradele" (ovo se odnosi na tebe)
drugi:" a ja ću donit nož"
treći:" a ja ću donit pjate"
četvrti:"asti a ja ću donit čaše"
peti:" e a kad svi nosite nešto a ja ću donit brata" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 11:02 am Naslov poruke: Re: Koji bi mi klub preporučili ? |
|
|
| Leo - zd Napisao/la: |
jest da je Vulkanizer bodul a i nije od jučer pa ga vjerovatno ne triba upozoravat, jer na velike gradele stane puno...
a da ne bi bilo:
" svak će donit nešto!"
pa kaže: "ti si novi pa donesi nešto za na gradele" (ovo se odnosi na tebe)
drugi:" a ja ću donit nož"
treći:" a ja ću donit pjate"
četvrti:"asti a ja ću donit čaše"
Ma nismo mi takvi...  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2539 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 11:13 am Naslov poruke: Re: Koji bi mi klub preporučili ? |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Leo - zd Napisao/la: |
............
Ma nismo mi takvi...  |
Uff, znaći Vulkanizer moraš donit i nože i pjate :/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 11:21 am Naslov poruke: |
|
|
Đani malo si rano potkuril vatru, Žerafka bu se pretvorila u pepel do Crne Kraljice  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 11:59 am Naslov poruke: |
|
|
Ok, mene kao "politicki neodvisnog" maketara zanima koje su prednosti clanstva u nekom maketarskom klubu? Ne zanima me za svaki klub posebno, nego "in general". Znaci ako se sutra uclanim u klub XYZ i platim clanarinu, sta ja dobijam od toga?
Nadam se, da necu dobiti odgovore tipa:
- Tu cast, da si nas clan!
- Set decala na godinu.
- Klubsku majicu, koju mozes/moras nositi na natecanjima.
- Upoznavanje ostalih maketara uzivo.
... i slicno...
Clan ili ne - to mi je zadnja rupa na svirali. Cast mi je biti neodvisan i slobodan. Decale radim custom ili OOB. Majica imam tonu i sve su tipa metal bendovi ili neka zajebavancija (npr. cusotom majica "What doesn't kill me, dies..."). Maketare mogu uzivo upoznavati na natecanjima i druzenjima i bez placanja clanarina i podpisivanja ugovora.
I, da bude stvar gora: Gledati clanove iz dva kluba, koji se na nekom takmicanju gledaju popreko... Bolesno, detinjasto, psihopatsko i za mlatiti. A svi su konkretno stariji od mene... I unatoc godinama se drkaju oko toga, ko je iz kojeg kluba i ko je vise napravio za scenu. Naravno, o tome, sta znaci "napraviti nesto za scenu" svako ima svoje misljenje i obicno su ta misljenja diagonalo diametralna...
Zanimaju me dakle konkretni razlozi koji bi me kao automaketara, koji ne pripada ama bas nijednoj maketarskoj, verskoj, politickoj ili nacionalnoj kliki uverili da kazem: "Uuuuu, do jaja! Hocu da se uclanim u neki maketarski klub!"
Vulkanizer: Sori sto sam ti ukrao temu, care! Ako smeta, neka admini naprave split (NE BRISATI!!!), pa cemo dalje u drugoj temi.
Hvala!
Pozdrav iz Slovenije!
Damir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 12:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako si u klubu, onda u očima određenog broja ljudi imaš veću težinu. Čak i ako zapravo ništa ne radiš (samo imaš člansku iskaznicu), neki će reći da si znatno više pridonio hrvatskom maketarstvu od Slidera.
ON topic: ja bih klub birao čisto teritorijalno, gdje mi je najbliže. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ruj 02, 2013 12:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bastardo Napisao/la: | Ok, mene kao "politicki neodvisnog" maketara zanima koje su prednosti clanstva u nekom maketarskom klubu? Ne zanima me za svaki klub posebno, nego "in general". Znaci ako se sutra uclanim u klub XYZ i platim clanarinu, sta ja dobijam od toga?
Nadam se, da necu dobiti odgovore tipa:
- Tu cast, da si nas clan!
- Set decala na godinu.
- Klubsku majicu, koju mozes/moras nositi na natecanjima.
- Upoznavanje ostalih maketara uzivo.
... i slicno...
|
kaj god, pa ti bi jos i dekale htio...i sigurno bi htio i majicu badava, jel?? eee, ne moze, moras nosit majicu al je moras i sam platit...kaj god....
Cast je dovoljna, a maketare iz drugih klubova smijes samo pozdravit u prolazu
ali najveca prednost je to sto na prijavnici mozes popunit i rubriku ''klub''
bas mi je drago, narod se vratio s mora, i forum je malo zivnul, pa da se malo nasmijemo....
ps Djani, ak vec doneses nesto za gradele, pjate i noze, uzmi usput i kanistar crnog, kad vec nosis, da ne bude riba suha...  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|