Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

crusher robotic vehicle 1\35 update

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Čet Ruj 05, 2013 8:39 pm    Naslov poruke: crusher robotic vehicle 1\35 update Citiraj ovaj komentar

evo napokon sam uhvatio malo vremena da nešto napravim nakon skoro god.dana nerada,ovo vozilo mi se jako svidjelo,maketa ne postoji pa sam odlučio ga probati napraviti,pošto nema nekih crteža i dimenzija vozila,radio sam sve onako od oka po slikama,trup sam uzeo od staroga hellerovog AMX 13,ostalo je pravljeno,ima još dosta posla,za sada ovoliko..

ovako izgleda vozilo:

dekybomber: poruka promijenjena dana: Pon Ruj 23, 2013 1:02 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
skobe

Član od: 29 Stu 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Čet Ruj 05, 2013 9:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ljepo, samo da se troši stiren, al nemoj bit škrt na naoružanju
Natrag na vrh
dekybomber

PorukaUpisano: Pon Ruj 23, 2013 12:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo da i ja nešto radim nakon skoro godinu dana nerada,dakle podvozije je gotovo,uspjeo sam napraviti da nije fiksno,pa je fora kako mu se može namještati kut nagiba,prednji dio je isto gotov više manje,senzori i ostale gluposti,branik je izmjenjen i puno je deblji i veći i sličan originalu,razlika između moga vozila i originala je svakako u naoružanju,dok je oiginal izviđačko vozilo sa onim teleskopskim FLIR uređajem,moj će biti special forces support vehicle,bushmaster top mislim da je 30mm i 2 AT-AP rakete,vjerovatno dimne granate i možda još nešto ako nađem,evo slikica za sada toliko od mene..

skobe

Član od: 29 Stu 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pon Ruj 23, 2013 5:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

divno, još kad se pofarba, bit će odlično

jel ide weathering kakav? blato?
Natrag na vrh
dekybomber

PorukaUpisano: Pon Ruj 23, 2013 6:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma nemam pojma ništa,još je u fazi razrade sve,pa kontam da bude kao ovaj na slici,olive drab boja,i onak,malo prašine blata,ništa ekstra,s tim da ima tu još posla,daleko je to od gotovoga.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma