Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| largo
 | | Član od: 12 Pro 2010 | | Poruke: 94 | | Mjesto: zadar |
|
Upisano: Uto Sij 28, 2014 11:27 pm Naslov poruke: presijek trupa galijuna |
|
|
Vidjevši slike produzenog serijala u 99 broju presijeka trupa istog galijuna, vidio sam neke velike nedostatke, na vec gotovom galijunu u najnizem dijelu potpalublja .Bez tog treceg potpalublja kojeg ni nema em sto je ruzno i šuplje nije autenticno. Razocaran ....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| graffa
 | | Član od: 07 Stu 2011 | | Poruke: 241 | | Mjesto: velika gorica |
|
Upisano: Pet Velj 07, 2014 1:05 pm Naslov poruke: Re: presijek trupa galijuna |
|
|
| largo Napisao/la: | Vidjevši slike produzenog serijala u 99 broju presijeka trupa istog galijuna, vidio sam neke velike nedostatke, na vec gotovom galijunu u najnizem dijelu potpalublja .Bez tog treceg potpalublja kojeg ni nema em sto je ruzno i šuplje nije autenticno. Razocaran ....  |
Je. Ja sam jedan od žeščih zagovornika ovog srijala, ali sam na žalost negdje od 40-og broja morao priznati da je to u stvari preskupo u odnosu na ono što se dobije.
Davno sam već prestao kupovati nastavke osim onih u kojim aje bilo nešto interesantnog pribora. _________________ Moja su samo moja dobra i loša djela.
Ostalo je Njegovo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dbezinov
 | | Član od: 25 Sij 2013 | | Poruke: 274 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Velj 09, 2014 11:55 am Naslov poruke: Re: presijek trupa galijuna |
|
|
| largo Napisao/la: | Vidjevši slike produzenog serijala u 99 broju presijeka trupa istog galijuna, vidio sam neke velike nedostatke, na vec gotovom galijunu u najnizem dijelu potpalublja .Bez tog treceg potpalublja kojeg ni nema em sto je ruzno i šuplje nije autenticno. Razocaran ....  |
Bok largo,
vidio sam tvoj komentar u kojem ima nejasnoća. Naime, autentičnost makete ne mogu komentirati jer nemam dovoljno podataka. Svi bismo bili zadovoljniji da je bolje nego što je.
Što se tiče "trećeg potpalublja", treba uzeti u obzir visinu prostora koja treba biti dovoljna za kretanje posade i mogućnosti obavljanja manevra sa vitlom i užadi te borbenih radnji, te dali je galijun sa više naoružanja ili sa više prostora za teret.
Čini se da sada ima slobodne visine u međupalubljima 1,80 m tako da nema mjesta za treće potpalublje.
Ako imaš fotku nekog sličnog broda s više paluba stavi je pa da vidimo.
Lijep pozdrav. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|