Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| irconbih
 | | Član od: 15 Stu 2006 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Uto Jul 22, 2014 7:12 pm Naslov poruke: Trajekti |
|
|
| Ima li neko ili zna gdje bi se mogli nabaviti nacrti Jadrolinijinih trajekata, kao sto su Ston, Laslovo, Supetar, itd.? Hvala! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Uto Jul 22, 2014 9:40 pm Naslov poruke: Re: Trajekti |
|
|
| irconbih Napisao/la: | | Ima li neko ili zna gdje bi se mogli nabaviti nacrti Jadrolinijinih trajekata, kao sto su Ston, Laslovo, Supetar, itd.? Hvala! |
kolko ja znam, nema sanse...jedino ak znas koje brodogradiliste je radilo kojeg, pa pitas njih...al generalno, oni ne daju nikome nacrte...ja zicam nacrt za brod iz '57me, kaj dvajst godina ne plovi i izrezan je , pa nerem dobit...
ili ako nadjes nekog zaposlenika tog brodogradilista koji je i brodomaketar, pa je za sebe nabavio nacrte...al ti ce te osisat ko janje za nacrt, ili ce ti rec da pricekas kad ( nikad) izdaju knjigu pa ce nacrt bit unutra...
opcenito, nacrti za putnicke brodove ( nase ) su rijetki i skupi ko slavujevo mlijeko...barem za nas obicne smrtnike..  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| irconbih
 | | Član od: 15 Stu 2006 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sri Jul 23, 2014 4:18 pm Naslov poruke: Re: Trajekti |
|
|
| Slider Napisao/la: | kolko ja znam, nema sanse...jedino ak znas koje brodogradiliste je radilo kojeg, pa pitas njih...al generalno, oni ne daju nikome nacrte...ja zicam nacrt za brod iz '57me, kaj dvajst godina ne plovi i izrezan je , pa nerem dobit...
ili ako nadjes nekog zaposlenika tog brodogradilista koji je i brodomaketar, pa je za sebe nabavio nacrte...al ti ce te osisat ko janje za nacrt, ili ce ti rec da pricekas kad ( nikad) izdaju knjigu pa ce nacrt bit unutra...
opcenito, nacrti za putnicke brodove ( nase ) su rijetki i skupi ko slavujevo mlijeko...barem za nas obicne smrtnike..  |
Hvala za upute, ocekivao sam nesto slicno. Bio je jedan clan foruma, nekad davno, pitao odakle da pocne s gradnjom trajekta, a da ima neke nacrte. Tog clana izgleda odavno nema. Hvala u svakom slucaju! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Jul 23, 2014 4:27 pm Naslov poruke: Re: Trajekti |
|
|
| irconbih Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | kolko ja znam, nema sanse...jedino ak znas koje brodogradiliste je radilo kojeg, pa pitas njih...al generalno, oni ne daju nikome nacrte...ja zicam nacrt za brod iz '57me, kaj dvajst godina ne plovi i izrezan je , pa nerem dobit...
opcenito, nacrti za putnicke brodove ( nase ) su rijetki i skupi ko slavujevo mlijeko...barem za nas obicne smrtnike..  |
Hvala za upute, ocekivao sam nesto slicno. Bio je jedan clan foruma, nekad davno, pitao odakle da pocne s gradnjom trajekta, a da ima neke nacrte. Tog clana izgleda odavno nema. Hvala u svakom slucaju! |
ma daj Boze da sam u krivu, zelim ti svu srecu, al moja iskustva su takva...
nadam se da ce s e javit netko s boljim vijestima _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|