Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Trajekti

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
irconbih

Član od: 15 Stu 2006
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Uto Jul 22, 2014 7:12 pm    Naslov poruke: Trajekti Citiraj ovaj komentar

Ima li neko ili zna gdje bi se mogli nabaviti nacrti Jadrolinijinih trajekata, kao sto su Ston, Laslovo, Supetar, itd.? Hvala!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Uto Jul 22, 2014 9:40 pm    Naslov poruke: Re: Trajekti Citiraj ovaj komentar

irconbih Napisao/la:
Ima li neko ili zna gdje bi se mogli nabaviti nacrti Jadrolinijinih trajekata, kao sto su Ston, Laslovo, Supetar, itd.? Hvala!

kolko ja znam, nema sanse...jedino ak znas koje brodogradiliste je radilo kojeg, pa pitas njih...al generalno, oni ne daju nikome nacrte...ja zicam nacrt za brod iz '57me, kaj dvajst godina ne plovi i izrezan je , pa nerem dobit...
ili ako nadjes nekog zaposlenika tog brodogradilista koji je i brodomaketar, pa je za sebe nabavio nacrte...al ti ce te osisat ko janje za nacrt, ili ce ti rec da pricekas kad ( nikad) izdaju knjigu pa ce nacrt bit unutra...
opcenito, nacrti za putnicke brodove ( nase ) su rijetki i skupi ko slavujevo mlijeko...barem za nas obicne smrtnike.. Sad
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
irconbih

Član od: 15 Stu 2006
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2014 4:18 pm    Naslov poruke: Re: Trajekti Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
kolko ja znam, nema sanse...jedino ak znas koje brodogradiliste je radilo kojeg, pa pitas njih...al generalno, oni ne daju nikome nacrte...ja zicam nacrt za brod iz '57me, kaj dvajst godina ne plovi i izrezan je , pa nerem dobit...
ili ako nadjes nekog zaposlenika tog brodogradilista koji je i brodomaketar, pa je za sebe nabavio nacrte...al ti ce te osisat ko janje za nacrt, ili ce ti rec da pricekas kad ( nikad) izdaju knjigu pa ce nacrt bit unutra...
opcenito, nacrti za putnicke brodove ( nase ) su rijetki i skupi ko slavujevo mlijeko...barem za nas obicne smrtnike.. Sad

Hvala za upute, ocekivao sam nesto slicno. Bio je jedan clan foruma, nekad davno, pitao odakle da pocne s gradnjom trajekta, a da ima neke nacrte. Tog clana izgleda odavno nema. Hvala u svakom slucaju!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2014 4:27 pm    Naslov poruke: Re: Trajekti Citiraj ovaj komentar

irconbih Napisao/la:
Slider Napisao/la:

Hvala za upute, ocekivao sam nesto slicno. Bio je jedan clan foruma, nekad davno, pitao odakle da pocne s gradnjom trajekta, a da ima neke nacrte. Tog clana izgleda odavno nema. Hvala u svakom slucaju!

ma daj Boze da sam u krivu, zelim ti svu srecu, al moja iskustva su takva...
nadam se da ce s e javit netko s boljim vijestima
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma