Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

M1070 with M1000 HETS Hobby boss 1/35

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
spatz

Član od: 25 Jul 2012
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Pon Kol 04, 2014 11:47 am    Naslov poruke: M1070 with M1000 HETS Hobby boss 1/35 Citiraj ovaj komentar

I ovo se zavrsilo jest da je "cist ko suza" mozda kasnije padne prljanje sada je ko za paradu.Interesantan izazov je bila hidraulika na svakoj osovini po cetiri cevi sva razlicite duzine i tako X10.Boja je HU250 +bela.Eceraja koliko ti dusa zeli u jednom trenutku sam se zapitao da uzmem svajs aparat.Inace u duzini je ima oko 65cm sirina oko 11cm.Hidraulika na prikolici je funkcionalna na svih deset osovina.

Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Kol 04, 2014 12:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrhunski! Samo ako dozvoliš sugestiju, pobrusi malo gume da skineš šav po sredini. Na drugoj fotki tam na onoj mrežici iglom popikaj gdje ti je boja popunila rupice. I ja bih oooobavezno barem wash da izgubi taj plastični dojam. Dignut će ju u nebesa jer je kolko ja kužim sklopljena izvrsno.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pon Kol 04, 2014 12:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ludara. Sad prašina. Treba. I Abrams.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
spatz

PorukaUpisano: Pon Kol 04, 2014 6:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na sugestiji pravo da kazem nisam pripetio dok mi niste ukazali na odlivak gume.A resetka je popila malo vise lock-tite zato se farba da kazem uvatila al nista sto sitan vez iglicom nece srediti.Razmisljam o obramsu,bradley ili mozda stryker,mada kolega maketar predlaze oskosh-ov 8x8 kamion sto nosi punjenja za MLRS no do tada ovo je samo predpremijera. Very Happy
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Kol 04, 2014 7:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prljaj to , ne zaboravi gume , ovo će biti , a već i ovako je , vrlo lijepa , impresivna maketa. Very Happy

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pon Kol 04, 2014 9:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prekrasan je! Imam ga i ja i jedva čekam kad ću se s njime uloviti u koštac, i kako kolega reče, stavi Abramsa gore Smile Il paladina.

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
spatz

PorukaUpisano: Uto Kol 05, 2014 1:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako ti bude trebala kakva konsultacija voljan sam pomoci.Razmisljam o abramsu mada ideja sa paladinom nije l Idea
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma