Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| cromodeler
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 409 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 11:38 am Naslov poruke: 10. Kup Zagreb - najava |
|
|
Izuzetno mi je drago najaviti našoj maketarskoj populaciji da su dogovoreni vrijeme i mjesto održavanja 10.-tog Kupa Zagreb!
Jubilarni kup biti će održan 30. svibnja 2015.-te u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, Savska 25.
Za one koji nisu iz Zagreba, možda će lakše znati lokaciju ako napomenemo da je to preko puta Tehničkog muzeja .
Za sada toliko, u narednim mjesecima marljivo radite makete, a kako se budu dogovarali ostali detalji, tako će biti i objavljeni .
pozdrav svima _________________ Darko Belaj
tajnik MK "David Schwarz" - www.mkdavidschwarz.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 11:43 am Naslov poruke: Re: 10. Kup Zagreb - najava |
|
|
| cromodeler Napisao/la: | Izuzetno mi je drago najaviti našoj maketarskoj populaciji da su dogovoreni vrijeme i mjesto održavanja 10.-tog Kupa Zagreb!
Jubilarni kup biti će održan 30. svibnja 2015.-te u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, Savska 25.
Za one koji nisu iz Zagreba, možda će lakše znati lokaciju ako napomenemo da je to preko puta Tehničkog muzeja .
Za sada toliko, u narednim mjesecima marljivo radite makete, a kako se budu dogovarali ostali detalji, tako će biti i objavljeni .
pozdrav svima |
Znači bit će sranje s parkingom ....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 1:25 pm Naslov poruke: |
|
|
to je najbitnija stvar kod organizacije maketarskog natjecanja....
Najbolja bi lokacija bila neki shoping centar?
Salim se malo, ne zamjerite
Kolega Tomo, budem vam ja naso parking, vi sam dojdite. Nebi vjerovali al ima jos mjesta gdje se ne placa parking u Zg, i to odma kod SC-a _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZlatkoB Administrator
 | | Član od: 29 Svi 2006 | | Poruke: 184 | | Mjesto: Zg |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Još je rano za detalje , ali radimo na tome da parkiranje nebude problem .
U procesu smo razgovora kako proći portu Studenskog centra .
Varijante su pomoću iskaznice SC-a ili uz najavu registracije ili dopunski čovjek koji ''pozna maketare'' dežurni uz portira SC-a ili nešto već nešto. _________________ Pozdrav Zlatko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 1:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odlična pozicija, nadam se da ću moći doći. Treba plastike se uhvatiti! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 1:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | to je najbitnija stvar kod organizacije maketarskog natjecanja....
Najbolja bi lokacija bila neki shoping centar?
Salim se malo, ne zamjerite
Kolega Tomo, budem vam ja naso parking, vi sam dojdite. Nebi vjerovali al ima jos mjesta gdje se ne placa parking u Zg, i to odma kod SC-a |
Pa parking nije najvažnija, ali jest dosta bitna stavka. Možda ne Zagrebčanima koji će doći turistički tramvajom, ali oni koji dovoze makete na natjecanje jest. Tamo je problem naći parking i koji se plaća, a besplatan, jedino ako dođeš u 6 ujutro.
Uglavnom kolega Low, hvala na ponudi, rado je prihvaćam i radujem se dolasku!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 2:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka čast!
što se tiče parkinga, ima jako blizu osigurani parking, što je ipak bolje nego da se mora kružiti pol sata ne bi li se našlo neko mjesto. naravno da je bolje kad se ima svoj parking u krugu škole, ali trebamo bit realni. također, ako organizatori uspiju nešto dogovorit sa upravom SC-a, pa da se parkira nutra, super.
Ali, komentiram zapravo zato što sam htio pohvalit lokaciju, koja je na velikom prometnom pravcu, pa možda privuče i neke nove zaljubljenike u hobi. jer ove druge lokacije, gdje se tradicionalno održavaju natjecanja su pomalo izvan ruke i klincima koji nemaju prijevoz je teško doći. znam kak je meni bilo kad sam bio klinac. nisam imao nekog ko bi me vozio, pa sam sve morao sam. siguran sam da i danas ima klinaca koji bi došli na npr. crnu kraljicu ali ili ne znaju gdje je, ili saznaju prekasno, ili nemaju kako doći do tamo.
a ovako će sigurno bit i više putnika namjernika koji će slučajno naletit jer su bili u blizini |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 3:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Što reći nego : Odlično i ... napokon ! Svaka čast.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 7:54 pm Naslov poruke: |
|
|
jadnostavno - stavite mail na koji se moze prijavit registracija, ujutro dajte portiru spisak i voila....naravno ak bude moglo unutra
a ima i parking iza tehnickog...jedino koj se placa...al uvijek ima mjesta, bar je bilo svaki put kad sam ja trebal...  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2014 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Super lokacija, vrata do mog posla kaj se tice parkinga, ne vjerujem da bi trebao biti problem... Koliko znam SC subotom ne radi (osim menze), a njihov novi parking je preogroman... Znaju raditi problema ujutro ako mi iz skolskog dvorista odemo tamo, jer valjda im je tada nakrcan, iza 4,5 bas ih briga gdje parkiras uglavnom je sve pusto, cini mi se da bi tak moglo i u subotu biti... Drzim vam palceve da vam uspiju planovi _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|