Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 29, 2014 12:37 pm Naslov poruke: Porsche 944 S - Italeri |
|
|
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
--> NAPOMENA: Napravljen je edit linkova/slika, budući da su linkovi na slike bili neispravni radi gašenja servisa na kojem su se nalazili, pa je napravljen reupload slika na novi servis.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Evo, uspio sam uloviti malo sunca neki dan, taman prije ovog snijega, da poslikam i 944. Uspio sam tijekom slikanja odvaliti desni retrovizor, ništa strašno, moram ga samo nazad zalijepiti, tako da ga ne nekim slikama nema. Na slikama sam primijetio da se vidi da mi je ostalo malo paste ispod rubova krova, to moram očistiti.
I evo malo da se našalim
Original kutija vs kutija da su stavili moju maketu na nju
vs  _________________

Bruce: poruka promijenjena dana: Čet Ruj 14, 2023 8:40 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pon Pro 29, 2014 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
dobro,al meni osobno boja mi se nesviđa  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Pro 29, 2014 8:45 pm Naslov poruke: |
|
|
originalna maketa na kutiji je bolja od tvoje, lampe su joj upaljene
ma salim se, porka ti je odlicna. boja mi se najvise svidja, odise osamdesetima i odlicno pase na auto. osobno se nebi nikad odlucio za tako nesto, i bio bih u krivu, zato cista petica za odabir boje
motor si isto dobro odradio, nemam nikakve zamjerke. sve je na svom mjestu.
a i ono najvaznije, produktivnost ti je jako dobra
bilo bi ljepo kad bi jednom donio svoje radove na neko takmicenje, da to malo uzivo pogledamo, uz neku pivicu nece nikom biti bitno tu i tamo neka greska, nije da ih tuđe makete inace nemaju...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Pon Pro 29, 2014 10:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Lipo si upakovo maketu koja mi se jako sviđa. Boja isto nije loša odnosno je jako dobra. Uh di su 80-te.... _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 30, 2014 3:34 am Naslov poruke: |
|
|
slažem se definitivno s lowom kaj se tiče boje!
inače. porsche je odličaan i bolji nego na naslovnici makete  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 30, 2014 9:45 am Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | bilo bi ljepo kad bi jednom donio svoje radove na neko takmicenje, da to malo uzivo pogledamo, uz neku pivicu nece nikom biti bitno tu i tamo neka greska, nije da ih tuđe makete inace nemaju...  |
Za neko druženje sam svakako, cuga može uvijek, no nisam dosad nikako ciljao da nosim makete na neko natjecanje, neznam dosta sam godina gotovo svaki vikend išao po natjecanjima preko sporta kojeg sam trenirao, pa sam možda izgubio neki entuziazam glede natjecanja, neznam možda me nagovoriš ne neko , slažem se da na natjecanjima ima premalo radova šta se tiče civilnih vozila i da bi svakako trebalo to malo pojačati, pa makar i mrvicu slabijim radovima. I slažem se, nema savršene makete, svaka sigurno ima bar neku trunku nesavršenstva, znam da moje imaju
A najlakše je da donesem neku maketu na neko druženje negdje, naravno volio bih i ja vidjeti uživo radove ostalih. Krenuli smo u dosta velikom broju sa gb-om, možda se malo probudimo iz lijenosti i donesemo više auteka na neko natjecanje u budućnosti i svi zajedno. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|