Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Porsche 944 S - Italeri

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Pro 29, 2014 12:37 pm    Naslov poruke: Porsche 944 S - Italeri Citiraj ovaj komentar

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

--> NAPOMENA: Napravljen je edit linkova/slika, budući da su linkovi na slike bili neispravni radi gašenja servisa na kojem su se nalazili, pa je napravljen reupload slika na novi servis.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Evo, uspio sam uloviti malo sunca neki dan, taman prije ovog snijega, da poslikam i 944. Uspio sam tijekom slikanja odvaliti desni retrovizor, ništa strašno, moram ga samo nazad zalijepiti, tako da ga ne nekim slikama nema. Na slikama sam primijetio da se vidi da mi je ostalo malo paste ispod rubova krova, to moram očistiti.

I evo malo da se našalim Very Happy

Original kutija vs kutija da su stavili moju maketu na nju Very Happy

vs

Bruce: poruka promijenjena dana: Čet Ruj 14, 2023 8:40 pm; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Pro 29, 2014 6:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dobro,al meni osobno boja mi se nesviđa Cool

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pon Pro 29, 2014 8:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

originalna maketa na kutiji je bolja od tvoje, lampe su joj upaljene Very Happy
ma salim se, porka ti je odlicna. boja mi se najvise svidja, odise osamdesetima i odlicno pase na auto. osobno se nebi nikad odlucio za tako nesto, i bio bih u krivu, zato cista petica za odabir boje
motor si isto dobro odradio, nemam nikakve zamjerke. sve je na svom mjestu.
a i ono najvaznije, produktivnost ti je jako dobra Smile

bilo bi ljepo kad bi jednom donio svoje radove na neko takmicenje, da to malo uzivo pogledamo, uz neku pivicu nece nikom biti bitno tu i tamo neka greska, nije da ih tuđe makete inace nemaju... Very Happy

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Pro 29, 2014 9:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tvoja naslovnica kutije je puuuunnnooooooo bolja!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
bugy1

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Pon Pro 29, 2014 10:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lipo si upakovo maketu koja mi se jako sviđa. Boja isto nije loša odnosno je jako dobra. Uh di su 80-te....
tino

Član od: 13 Pro 2010
PorukaUpisano: Uto Pro 30, 2014 3:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

slažem se definitivno s lowom kaj se tiče boje!

inače. porsche je odličaan i bolji nego na naslovnici makete Very Happy Very Happy

Član od: 08 Ruj 2009
PorukaUpisano: Uto Pro 30, 2014 9:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
bilo bi ljepo kad bi jednom donio svoje radove na neko takmicenje, da to malo uzivo pogledamo, uz neku pivicu nece nikom biti bitno tu i tamo neka greska, nije da ih tuđe makete inace nemaju... Very Happy

Za neko druženje sam svakako, cuga može uvijek, no nisam dosad nikako ciljao da nosim makete na neko natjecanje, neznam dosta sam godina gotovo svaki vikend išao po natjecanjima preko sporta kojeg sam trenirao, pa sam možda izgubio neki entuziazam glede natjecanja, neznam možda me nagovoriš ne neko Very Happy , slažem se da na natjecanjima ima premalo radova šta se tiče civilnih vozila i da bi svakako trebalo to malo pojačati, pa makar i mrvicu slabijim radovima. I slažem se, nema savršene makete, svaka sigurno ima bar neku trunku nesavršenstva, znam da moje imaju Mr. Green

A najlakše je da donesem neku maketu na neko druženje negdje, naravno volio bih i ja vidjeti uživo radove ostalih. Krenuli smo u dosta velikom broju sa gb-om, možda se malo probudimo iz lijenosti i donesemo više auteka na neko natjecanje u budućnosti i svi zajedno.
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma