Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Ned Sij 11, 2015 11:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Zanimljiva, zanimljiva maketa. Oko boje bi predložija crvenu, plavu (metalik) ili živo narančasta. Krom mora da dođe do izražaja. Felfe neke BBS retro. Kod dekala pazi jer je stara maketa pa bi moglo biti pizdarija sa pucanjem, razpadanjem....i slično. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2015 1:21 am Naslov poruke: |
|
|
prvi put vidim da su na podnicu odlili komad bodyja
ali i ja imam slican problem sa GTO-om, donji dio nosa je odvojen komad koji se ljepi nakon sto se prakticki slozi cijela maketa, tako da ostaje nepostojeca linija panela. naravno da cu to rijesiti drugacije
al dobro izgleda ovo tvoje. malo su mi ipak preveliki kotaci, a i presiroki. vidit cemo sto ces jos s njima _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2015 4:11 am Naslov poruke: |
|
|
Bugy, mislim da je u ovom slučaju riječ o nedavnom reizdanju, tako da s decalima ne bi smjelo biti problema
Auto mi je odličan, ali maketa kao takva mi je malo sumnjiva, ostaje vidjeti...
A što se BBS-ki tiče, i meni se nekako doimaju "glomazno" al ne znam, kažu da fotke debljaju
U svakom slučaju, vjerujem u tvoje sposobnosti i viziju... Biće ovo u svakom slučaju dobra pila! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2015 12:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Zašto bi napravili jednostavno za tebe
Sretno sa rezanjem i spajanjem tog dijela. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2015 1:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, sad kad gledam slike, kotaci izgldaju 3 broja veci, neam pojma zasto je tako. Verzija sa baby moonsima izgleda preveliko, pogotovo iza. Cudno, neam pojma zasto je tako ispalo.
Bugy, da, maket aje nova, reizdanje, tako da s decalima nece biti problema. Ali posto su decali iskoristivi za veconom dragstera, hrpa sponzorskih, ili za customa s 2 crne lajne, najvjerovatnije ce bit neiskoristeni _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2015 3:44 pm Naslov poruke: |
|
|
ako nisi siguran za bbs-ke, reci mi jel ti se svidjaju ove kaj bugy ima na alfi? Ja sam si za svoju alfu narucio druge tak da ce mi originali vjerojatno bit visak. Pa se prebijemo oko par rundi pivica iz domace proizvodnje  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|