Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2542 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Uto Tra 21, 2015 2:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemam fotke, ali pitaj za "rezać folije" uostalom uzmi dvije mekate u ruku i zbunjeno pitaj odmah će znati što tražiš
Vjerujem da uz pokojeg grafičara jedino oni čudni odrasli, koji prevrću i kupuju one nesložene igračkice i gledaju one kantice boje kao da su kavijar, traže te rezaće
bdv....
malo proguglao.... nismo jedini koji traže
kuharice odnosno sam svoj majstor slastičarke su lude za tim skalpelom !!!
Naime neka trgovina koja prodaje njihov alat prodaje nekakav skalpel sa drškom u boji za 63 kune !! i onda su otkrile da isto to sa još rezervnim oštricama imaju u Mullera za 20tak kuna.... eto zašto stalno nestaje  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Tra 22, 2015 11:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Toga obično ima za kupit u raznim "bau" prodajnim centrima i prodavaonicama alata, pa pogledaj ako imaš u svom gradu, Bauhaus, Baumax, Pevec, bau-nešto... takve trgovine obično imaju takve kompletiće skalpela sa rezervnim oštricama, raspon cijena ovisi o kvaliteti, broju drški i broju rezervnih oštrica od 20 do 50 kuna. Iako, ja bih na tvom mjestu nabavio pravi pin-vise, nije to neka lova a to je nešto što ćeš u maketarstvu često koristit, neće se nikad potrgat i trajat će ti cijeli život. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Čet Tra 23, 2015 9:53 am Naslov poruke: |
|
|
Samo par rijeći o temi.
Dakle za pin vice možeš uzet i jeftiniji, ali svrdla bi bilo bolje uzet bolja.
Ja imam svrdla koja sam u Chipoteke uzeo i ok su, ali ona Tamiyina su vidno boolja, pogotovo mala. Za nešto probušit treba ti par puta manje vrtit i lijepo režu dok su ova druga brzo tupa čak i na mekše materijale.
Uostalom probaj jeftine, za sada, pa ako ti ne pašu ili kad budeš imao prilike narući neke bolje pa usporedi.
Kao i kod svega koliko para toliko muzike. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
|
Upisano: Čet Tra 23, 2015 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
Da u pravu si. Recimo ja ću sad kroz koji dan krenuti maketu koju ću raditi sigurno godinu dana, s obzirom na slobodno vrijeme i tak neke okolnosti. Na toj maketi trebam probušiti točno tri rupe, možda četiri, hehe. Glupo mi je davati sad 100+ kuna za profesionalne stvari kad tko zna koliko ću to i koristiti poslije, uvijek imam vremena uzeti ako intenzivnije počnem te makete slagati. Za sada će dobro doći i ovaj pin vise sa ebaya i par svedala iz chipoteke
Hvala svima na savjetima, budem danas ili sutra otići do baumaxa ako još radi ovaj u OS, pa ako ne nađem naručim sa ebaya i čekam  _________________
http://modelling-gp.weebly.com/
https://www.facebook.com/gpmodels87 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Tra 23, 2015 11:54 am Naslov poruke: |
|
|
Baumax ne radi već nekoliko mjeseci, samo Pevec
Ja sam ti onaj skalper kupio u Mulleru za rezervu, pogledaj u Portanovi, tamo imaju sada veći izbor stvari. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
|
Upisano: Čet Tra 23, 2015 12:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma bio sam jučer u Portanovi, ali sam stvarno bio na gasu i nisam stigao do Peveca. Uglavnom u mulleru sam pregledao sve i još pitao trgovkinju i nije bilo. Ako imaš to negdje pri ruci, možeš bacit sliku kak to izgleda, pa ja to isprintam, odem tamo i kažem trebam ovo sa slike  _________________
http://modelling-gp.weebly.com/
https://www.facebook.com/gpmodels87 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dugi
 | | Član od: 03 Ožu 2009 | | Poruke: 58 | | Mjesto: Donja Bistra |
|
Upisano: Čet Tra 23, 2015 7:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Bio neki dan u West Gate-u i u KIK-u ima to za kupit. E sad jel ima u svim njihovim dućanima neznam al cijena ovoga tamo je 8 kn. jedino mislim da je drugi proizvođać. _________________ www.vkh.hr
Kolorblajnd |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|