Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Neno
 | | Član od: 09 Lis 2015 | | Poruke: 5 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sub Lis 10, 2015 12:30 am Naslov poruke: Pozdrav |
|
|
| Nakon dvije godine vojaerstva odlucio sam se aktivno ukljuciti u ovaj forum kako bi sa vama podijelio sto i kako radim uz ocekivanje vasih konstruktivnih komentara, kritika i savjeta. Inace ja sam funfziger+ iz Karlovca sluzbeno zaveden kao Nenad Banjac, a za sve sam Neno. Na diplomi pise dipl ing strojarstva. Dugi niz godina radim u svijetu zlatne tekucine / pivo. 40 godina sam se aktivno, da ne kazem gotovo profi bavio aviomodelarstvom i to ne kao vikend letac nego kao natjecatelj/sportas. Sa i zbog aviomodelarstva proputovao sam cijeli svijet / Svijetska prvenstva, Europska prvenstva, Svijetski kupovi. Od svega toga i napravio neke rezultate tako da je zbirka "kanti" iz tog dijela poprilicno velika. Kako su te sve velike tekme linkane sa avio military skvadrom bio sam u gotovo svim vaznim avio bazama i nagledao se i napipao raznih F, SU i MIG makina. Beershebe se sjetim svaki dan i do kraja zivota tih dva tjedna sa ludjacima iz 119 squadrona necu zaboraviti Pred dvije godine zdravlje je krenulo u smjeru gdje trcanje po cijele dane na aerodromima jednostavno nije vise moguce. I kaj tad? Idemo tamo gdje je i sve pocelo / plastic scale models. Tu mi je i Rodjo, Toma, Draz tj nasa Karlovacka maketarska bojna ili ti neformalna grupa koja se svako malo nadje u birtiji i tamo prevrnemo sve kaj ko dela i kako. Idemo na tekme kad se uspijemo dogovoriti. Eto toliko o meni. A sada je na meni da malo aktivnije krenem u druge topice ovog foruma. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 10, 2015 8:02 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1880 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Sub Lis 10, 2015 9:29 am Naslov poruke: |
|
|
Dobro nam došao i lijepo da se borjno stanje 'gerijatrijskog' odjela ipak povećava (a ne smanjuje) ....
Vojo (sechziger +) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Lis 10, 2015 8:02 pm Naslov poruke: |
|
|
bok _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 10, 2015 8:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr. vlado
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1411 | |
|
Upisano: Ned Lis 11, 2015 11:15 am Naslov poruke: |
|
|
Dobro dosao!
Jesam li dobro procitao za modelarska natjecanja? Jeli nesto znaci svjetsko 1985-te u Livnu?
Zivio! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Neno
 | | Član od: 09 Lis 2015 | | Poruke: 5 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Ned Lis 11, 2015 1:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Livno 1985
1) nikada prije niti poslje nisam vidio tako kristalno cisto zvjezdano nebo / cijele noci sam lezao vani u onom kampu u sumarku i bez ikakvog teleskopa vidio se svaki detalj
2) Reiner Hofsass i dr.Lothar Doring sa svojim Espadama su odigrali do tada nevidjeni show - 5 FO i peti je isao na 480 koji je Reiner napunio a Lothar falio 11 sek - treci sjeverno korejanac
3) izdana postanska marka i koverta prvog dana / na marki Lacin gumic
4) cevapi pa opet cevapi i beskonacno lagano ispijanje kahvi sa Kmochom koji nikako nije uspio nauciti Rancina kako se pije kahva
5) Kinezi dofurali valcericu sa dinamickim otvaranjem/uteg
6) unutar YU repke kao i uvijek samo svadje i prepucavanja
Eto to mi je ostalo memorirano iz Livna, a ima i jedan cijeli album CB fotografija koje su nastale u ta dva tjedna |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Ned Lis 11, 2015 1:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav i dobrodošao _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Faucon77
| | Član od: 28 Ruj 2015 | | Poruke: 7 | | Mjesto: Kungsbacka,Sverige |
|
Upisano: Uto Lis 13, 2015 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav i dobrodosao!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|