Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Ned Tra 10, 2016 11:37 am Naslov poruke: U radu... |
|
|
Jugoslavenski razarač Kotor u 1:200, austrougarska torpiljarka 100M 1:100, au razarači Warasdiner i Wildfang 1:100, i jugoslavenski patrolni brod PBR 581 Udarnik, francuske klase Le Fougeux 1:100 i posebno PB Osijek Jadrolinije u 1:100. Tek tolko da se nekaj dela. Svi smo mi Milan Bandić!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Tra 10, 2016 12:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka cast. Pa ti si pokrenuo pravu manifakturu  _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| JŽ
| | Član od: 15 Lip 2015 | | Poruke: 186 | |
|
Upisano: Ned Tra 10, 2016 12:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Fascinira me razlika iu filozofiji i radu izmedzu vas dvojice brodomaketara na ovom forumu.
Svakako mi je bliza tvoja, pogotovo sto mozes bez stete prezivjeti gubitak medalje na natjecanjima.
Veselim se svakom novom brodicu.
Josip _________________ Live and let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 9:43 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala Josipe. Uopće se ni ne namjeravam uspoređivati sa Rolandovim radovima. To je neki drugi svemir. Niti imam tehničkih, financijskih mogućnosti, a niti znanja da bih radio kao on. Iz toga prolazi flegmatika kod ocijenjivanja (lažem, svi volimo neku pohvalu). Ne robujem totalnoj autentičnosti, (za većinu brodova koje radim i nema pravih nacrta). Zato bar poneki brod spasim od zaborava, rijetki se još sjećaju na kojim smo brodovima plovili u JRM, a mlađima starci. Pošto smo kinezima pramalo tržište, sigurno nikad neće izbaciti razarač Split ili patrolac tipa Kraljevica. A ono kaj ja napravim, može napraviti svatko s malo spretnijim prstima i osnovnim alatom, zato sam ti možda bliži od Rolanda.
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 10:32 am Naslov poruke: |
|
|
Uf, ovo je škver u kojemu se prebacuje norma. Što se tiče kvalitete rada, svaki novi brod ti je sve bolji. Roland to ipak radi profesionalno, pa je podigao letvicu što se tiče nivoa koji treba postići da bi se dobilo medalju na natjecanju, ali na tvom mjestu ne bi posustajao u tendenciji podizanja kvalitete vlastitog maketarstva... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| JŽ
| | Član od: 15 Lip 2015 | | Poruke: 186 | |
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 1:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Bliži si mi i zbog toga jer ne patiš za zlatom. _________________ Live and let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
ja bih jedino volio da na forumu ima vise od dva brodomaketara...volim gledat makete brodova  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 7:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | ja bih jedino volio da na forumu ima vise od dva brodomaketara...volim gledat makete brodova  |
Ispravno bi bilo: "Ja bih jedino volio da na forumu ima vise od dva brodomaketara koji objavljuju fotke svojih radova..." jer forum ima još članova brodomaketara.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 8:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Bilo nas je više dok neki nisu počeli delati nosače u prirodnoj veličini, pa se više nećeju družiti s nama kaj delamo male brodeke  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 8:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| Minolovac 161 Napisao/la: | Bilo nas je više dok neki nisu počeli delati nosače u prirodnoj veličini, pa se više nećeju družiti s nama kaj delamo male brodeke  |
bas sam ga danas opet dovlekel u radionu.,...Tomo dolazi na kavu  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 9:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Minolovac 161 Napisao/la: | https://www.youtube.com/watch?v=A1Q-e6ymp1U&spfreload=10
Moral bum se ipak jedamput zaletet do tebe. | nema se jos kaj vidit , ali moja vrata su ti uvijek otvorena...  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 9:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | nema se jos kaj vidit , |
Brže ameri sastave nosač na nuklearni pogon u mjerilu 1:1...  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Pon Tra 11, 2016 11:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa napravi isto što i oni. Izmisli neprijatelja, povisi 'poreze' i preusmjeri sredstva.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|