Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Nihongo
 | | Član od: 13 Lis 2009 | | Poruke: 52 | | Mjesto: Čakovec |
|
Upisano: Čet Svi 12, 2016 8:14 pm Naslov poruke: Aluminium - akril |
|
|
Da li je možda netko radio sa Mig-ovim ili Vallejo akrilnim bojama aluminija ili polished metala običnim kistom? Radim Hustler-a i počeo sam bojati Humbrolovim akrilkom (56 aluminium) i ne liči baš na nešto (možda poslije gloss laka bude bolje, nekako mi je pretamni i nema sjaja). Razmišljao sam i o ak-interactive xtreme metal ali s obzirom da su predviđene za airbrush ne znam kako bi se ponašale da se nanesu običnim kistom.
Hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Čet Svi 12, 2016 9:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| Humbrollov 56 aluminij nije jako sjajan tj nema metalik sjaj |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dodo
 | | Član od: 15 Tra 2015 | | Poruke: 100 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 12, 2016 9:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Vallejov aluminium je cist OK za rad kistom. Ja sam zadovoljan kad se posusi, i ima dobar efekt. _________________ Tamam Shud |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Pet Svi 13, 2016 9:56 am Naslov poruke: |
|
|
Imas one neke na bazi voska metalne boje ubi me sad cije su. Od nekog ovog tipa ak, mig, ammo
To bi navodno trebalo biti ok rucno raditi ali opet neznam kako ces zastiti finish _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nihongo
 | | Član od: 13 Lis 2009 | | Poruke: 52 | | Mjesto: Čakovec |
|
Upisano: Pet Svi 20, 2016 1:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala vam na odgovorima. Sve što sam pročitao o metalnim bojama na bazi voska je da je finish super, ali da je malo zeznuto raditi s njima kasnije. Budem probao vallejo aluminij pa ćemo vidjeti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jovac
| | Član od: 22 Ožu 2016 | | Poruke: 22 | |
|
Upisano: Pet Svi 20, 2016 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako si počeo sa Humbrolom onda slobodni koristo 27001 Matt Aluminium i 27002 polished Aluminium. Te boje se lepo poliraju posle farbanja i budu super rezultati. Topla preporuka je i Vallejo METAL COLOR. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|