Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| keko
| | Član od: 11 Lis 2006 | | Poruke: 57 | | Mjesto: rijeka |
|
Upisano: Sri Lis 11, 2006 11:27 pm Naslov poruke: revell gamma |
|
|
mislim kupiti revellov gamma kompresor uz vegu 1000.
molim za savjet o toj kombinaciji
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lis 12, 2006 12:12 am Naslov poruke: |
|
|
Koja mu je cijena ?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| keko
|
Upisano: Čet Lis 12, 2006 10:13 pm Naslov poruke: |
|
|
1000 kuna  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 13, 2006 12:59 am Naslov poruke: |
|
|
Ja bi recimo taj zaobišao .
Moje mišljenje je da ako možeš sam sklepaš kompresor .
Uvijek se za pomoč možeš nekome obratiti ako zapne .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Lis 13, 2006 7:38 am Naslov poruke: |
|
|
| Ja bi radije Gammu (imam je uostalom) nego home - made. Poslao sam ti PM. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Sub Lis 14, 2006 11:51 pm Naslov poruke: |
|
|
ako ti nije bitna buka, za te pare mozes uzeti odlicne kompresore, koje jednom kad pretrpis 20 sekundi buke, imas zraka za ofarbati pola sobe a kamoli maketu, priznajem ja sam ljubitelj tih kompresora vise nego home made ili nedajboze tih maketarskih poluproizvoda (cast pravim maketarskim kompresorima, no oni su definitivno skuplji od 1000 kuna) _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 12:07 am Naslov poruke: |
|
|
Svatko po svome izboru .
Ni ja nisam bio za samogradnju ali kad je račun bio oko 500-stotinjak kunića nisam mogao odbiti .
Još radi ko vurica i to desetak godina .
Ali kako sam već rekao : svako neka sam izabere .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 8:30 am Naslov poruke: |
|
|
Znam, najgore je nametati svoje misljenje nekome, a za svako rjesenje postoji dovoljno pluseva i minuseva, pa nek si svako sam izabere....
Po, meni jedino sto je prevagnulo nad samogradnjom, te sam uzeo pravi kompresor, a pricamo o istoj cjenovnoj kategoriji, znaci cca 500 kuna, je bilo to sto, kad ga ukljucim, treba mu 20-tak sekundi da nabije pritisak, no onda na raspolaganju imam 20-tak litara zraka na 8 bara, odnosno kad ga se namjesti na izlaz od 1-2 bara, to u prijevodu znaci jako jako puno zraka za farbanje, kojeg realno gledano nemozes potrositi na jednu maketu, sto god da farbao.... Njegova buka moze predstavljati problem onima koji zive u zgradama ili koji maketare kasno navece, no nista ih ne sprijecava (kao ni mene uostalom) da taj isti kompresor ne "napune" tijekom dana, kada se moze cuti svakojakih zvukova i tih 20 sekundi zujanja nece smetati nikome previse, te onda navecer u tisini doma svoga farba do mile volje, jer taj zrak nece nikuda iz boce, pod uvijetom da su svi spojevi, konektori i kablovi u dobrom stanju, a kompresoru nista nece biti da iskljucen par sati drzi pritisak i kolicinu zraka u boci, opasnosti nema nikakve....
No, opet, sve to ima svoje za i protiv, tako da je odlicno kada covjek na jedno pitanje dobije sto je vise mogucih rijesenja, tako i ja ovo pisem, ne kao apsolutni izbor, nego kao alternativu koja je vrijedna da joj se posveti par minuta razmisljanja, pogotovo ako uzmemo u obzir ovo sto sam gore napisao, jer kompresor se (vjerujem) ne kupuje svaki dan, i ako covjek vec izdvoji toliku kolicinu novaca, onda treba biti siguran da je nasao rjesenje koje ce ga dugorocno gledano potpuno zadovoljiti, uz naravno, poneki ustupak, jer nista nije savrseno....... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| keko
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 8:10 pm Naslov poruke: ODLUKA |
|
|
Uz pomoč kolega koji ga imaju i sasvim su zadovoljni njegovim radom naručio sam gammu u Chipoteci.Neda mi se 50-60 kila težak kompresor nosit gore-dole po zgradi da bi ga napunio u kantini. Što se tiče samogradnje neki lokalni mehaničar če mi sklopit neku ružnu makinu koja če mi samo smetat u več i ovako malom kutku u stanu.S obzirom da im to nije primarni posao sklepaju ti toliko da te skinu jer si im več dosadan stim.
ČEKAM GA A ONDA IDE VEGA 1000  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|