Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 19, 2017 11:05 am Naslov poruke: Morane Saulnier MS.406, RSmodels,1/72 2kom |
|
|
Evo gotovi! Neću puno dužiti, kog je zanimalo mogo je pratiti proces slaganja u projektima u radu, ja ću samo reći da su ispali i bolje nego što sam očekivao,al opet nisam skroz zadovoljan jel jednostano neke stvari nisam mogao/znao bolje odraditi pa su ostale predimenzionirane (flekice i "šarke"panela), probao sam ne pretjerivati s weatheringom na 2305 se vidi da je fotkan valjda odmah nakon primitka/prebojavanja štali već, a 2303 sam radio po kompilaciji par fotki aviona koji imaju slične crvuljke po trupu, sad dali se radi o istom avionu il ne sumljam da ćemo ikad saznati...
Ukratkom evo fotki pa procijenite, trebala je doći i zajednička podloga ,ali eto imam nekakvu gužvu pa da ne čekaju u nedogled...
Prvo 2303:
zatim2305:
i par grupnih:
 _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Svi 19, 2017 1:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| lijepo si ti to obojao i složio ali nešto u tim avionima ima toliko nezgrapnosti u obliku da kad vidim onu antenu iza kabine pomislim kako je to sablja za borbu prsa o prsa ..:)ako si ti zadovoljan i drago ti je kad pogledaš svoju maketu u vitrini onda je to najvažnije.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 19, 2017 5:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Fora su ovako u paru/super za malu dioramu. 2305 bi trebao imati drugi spinner, ali sad kako je je.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Pet Svi 19, 2017 6:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni se jako sviđaju ali ovaj drugi ima malo nakrivo točkove, zar ne? _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 19, 2017 6:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlićni su  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 21, 2017 11:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala momci...
| Citat: | | Fora su ovako u paru/super za malu dioramu. 2305 bi trebao imati drugi spinner, ali sad kako je je. Wink |
Mislim da moraš pogledati fotke još jedamput ,ja ih gledam već mjesec dana i ne bih stavio baš ruku u vatru...Ja sam zeznuo što sam mu cijev topa malo previše skratio...
| Citat: | | Meni se jako sviđaju ali ovaj drugi ima malo nakrivo točkove, zar ne? |
Ne, tako trebaju stajati, ima jako čudan stajni trap taj MS sve je pod nekakvim ćudnim kutevima ,doduše i kut snimanja na toj fotki nije baš najsretniji... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|