Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Svi 22, 2017 9:10 am Naslov poruke: Problem sa kompresorom. |
|
|
Kompresor mi pušta zrak na čudnom mjestu.Posljedica je da se ne gasi kada ne radi kist i samim tim dolazi do pregrijavanja.Ne znam mogu li to popraviti zamjenom samo te plastične posude za kondenzat koja se odvrne ali ne znam gdje to mogu naći.Hvala na info
Marin
[/img] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Svi 22, 2017 11:21 am Naslov poruke: |
|
|
ne vjerujem da mozes nac samo tu posudu, ali donji ventil mozda mozes
pogledaj u zeljezarijama, ducanima s alatom, preumatikom i kompresorima
mozda ti se samo odsarafio ventil, to je obican ventil s gumicom za ispustanje kondenzata...promjena gumice mi morala rijesit stvar....
ili pisi u firmnu, objasni problem i naruci taj ventil ili od njih ili od zastupnika.... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Svi 22, 2017 12:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Isti sam problem ja imao sa tim kompresorom. Narucio sam novi ventil, ali se nisam usrecio bas... radio je, ali nije to to, jednostavno se potrosio valjda. Na kraju sam kupio novi, ovaj put model sa bocom. Puno manje radi i stabilniji je tlak. 100eura sa e-bay iz Poljske. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Svi 22, 2017 2:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mislim kako ću i ja tog iz Poljske naručiti..poštarina je ok |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Uto Svi 23, 2017 9:53 am Naslov poruke: |
|
|
Uvijek ciljaj na kompresor sa bocom, zbog stabilnije dobave i manje nečistoća. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ninoslav
 | | Član od: 03 Ožu 2010 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Maynooth,Ireland |
|
Upisano: Uto Svi 23, 2017 3:37 pm Naslov poruke: |
|
|
U svezi nabavke kompresora sa ebay-a;ja sam kupio novi kompresor (AS-18-2) iz Njemačke prek ebay-a koji je radio točno 11.mj i pukla je osovina.Naravno u original kutiji od kompresora nije bila garancija koji sam kupio,a i da je bila neznam kak bi ovdje kod nas serviser prihvatio stranu garanciju tako da me ta avantura koštala duplo skuplje.
Sada imam dva kompresora iz Bauhasa,jednog koristim dok drugog zapakiranog prodajem.
I sa tim jednim kompresorom miran sam sa garancijom sljedečih 5 god. _________________ CCCP
https://www.facebook.com/TanksAndArmouredVehicles |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|