Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Čet Svi 11, 2017 6:20 pm Naslov poruke: Abarth 1000 TCR |
|
|
evo, moj autic za ovaj GB nece bit crven
nabavio sam ga prije 6 mjeseci, ali ne dam mu da stoji dugo u ormaru, nije zato naso put iz japana do mene, da u ormaru dane provodi
jos se razmisljam da li da mu stavljam ove prosirene zadnje blatobrane ili ne, ali kotace sam u medjuvremenu zamjenio
da bas ne bude OOB. al jos se svasta naslo u bespucima internetova. samo cete malo morat pricekat sa pocetkom radova jer ovu Cudu prvo moram zavrsit, to je trenutno stanje, tako da nema jos puno

Low: poruka promijenjena dana: Uto Lis 08, 2019 8:48 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5777 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 11, 2017 10:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Napokon je to u stolu. Zavidim ti što si tu maketu uopče uspio nabaviti. Ja sam dugo gledao običnu verziju Fiće od Gunze-a, no to nema šanse dobiti za koliko toliko normalne novce. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 12, 2017 11:53 am Naslov poruke: |
|
|
Dobro, a koje će boje bit? Nećeš ni ove crvene decale stavljat???  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pet Svi 12, 2017 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Boje? Vidit cemo jos. Svijetle neke, mozda bijela ili gulf plava, mozda nesto izmedju...
Decale cu jos vidjet, al kak mi je sad u glavi nece ic ovi _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Lis 08, 2019 9:41 am Naslov poruke: |
|
|
evo nakon dugo vremena da se i ovaj projekt nastavi. 2 godine je dugo, ali nije da nisam nista radio. dovrsio jednu maketu i zapoceo i zavrsio jos 3
fico je jednostavno cekao bolje dane, nisam bio zadovoljan kako sam osmislio pricu, pa je jednostavno morao jos sazrijevati. a nabavili su se i 2 seta dodatnih decala
a onda je stigla i prinova u kucu tako da je vremena nesto manje, a onda i duze traje
no da ne duljim, krecemo
nesto sam napravio jos prije 2 godine, al nisam okacio, pa nastavljam tamo gdje sam stao
u sastavnici je jasno oznaceno gdje treba rezati body, ukoliko se zeli iskoristiti prosirenja za TCR varijantu. bez toga se fico moze sloziti i standardno. pa smo se odlucili, izrezali visak i zaljepili bokove
obzirom da je maketa jako siromasna detaljima, puno je maketa doniralo svoje dijelove za opće dobro, da bi fićo bio reprezentativan
tako da sam prolagodbama drugih dijelova i skrečom napravio pumpu za vodu, alternator, remen, usisnu granu, nosac auspuha, zamjenio karburatore, hladnjak ulja, napravio pumpu za ulje i filter, pomocnu pumpu za vodu sa senzorom, spremnik za vodu, ekpanzionu posudu, straznju stranu kartera, aparat za gasenje i jos neke stvari. tako da je ovo pravi frankenštajn, barem 5 drugih maketa je u njemu. pa cemo probat od toga slozit maketu
prednji branik sam rezao da dobijem rupu kroz koju ce se vidjeti hladnjak. doci ce i PE mrezica na to sve
cijeli motorni prostor sam morao nadostukat stirenom jer su bile ogromne rupe na sve strane, i podnicu i bokove i gornju plocu.
mokapom dijelova na i oko motora sam dobio ovo

Low: poruka promijenjena dana: Uto Lis 08, 2019 9:54 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Lis 08, 2019 9:49 am Naslov poruke: |
|
|
a onda smo se jedan dan samo igrali
u međuvremenu, kad mi je koncentacija slabija ili nemam puno vremena, poceo sam i garažu u koju cu smjestiti fićek kad bude gotov. skupa sa 695. za potrebe mokapa posluzio je buragov činkvećento
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Lis 08, 2019 2:28 pm Naslov poruke: |
|
|
jos sam stigo napravit i rollcage. naso sam sliku kakav se koristio u fićeku, pa sam probao takvog napravit
a zadnjih dana sam pofarbao i slozio motor i neku periferiju u motornom prostoru. ici ce jos 10ak zica i kablova, i jos ponesto. malo sam i zamazao sve skupa laganim crnim washem. sad sam se prebacio na unutrasnjost, sjedala i podnica, i treba taj rollcage zavrsit. slike uskoro
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5777 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
 | | Član od: 04 Stu 2012 | | Poruke: 434 | | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Sri Lis 09, 2019 7:45 am Naslov poruke: |
|
|
To u krilu je najbolji model i najbitniji Ali i ovo ostalo takoder izgleda bas super. Pratim sa zanimanjem _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| skobe
 | | Član od: 29 Stu 2006 | | Poruke: 563 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 09, 2019 8:33 pm Naslov poruke: |
|
|
a turbo? pa stane da rak raka
i boja bijela sa zelen/bijela/crvena tankom crtom po sredini |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sub Lis 12, 2019 12:26 am Naslov poruke: |
|
|
| Wishmaster Napisao/la: | To u krilu je najbolji model i najbitniji Ali i ovo ostalo takoder izgleda bas super. Pratim sa zanimanjem |
Potpisujem  _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Lis 13, 2019 2:06 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala decki
nesto se jos stiglo napravit
pokitan rollcage, zavrseni kotaci (mozda cu ih jos malo jace washat), izbusio rupu na haubi za tank, malo jos ljepio po motornom prostoru, malo washao.... i sjedala su u međuvremenu dovrsena, al ne mogu ih jos zaljepit jer moram napraviti unutrasnjost vrata, u kitu se ne dobije nista. to je sljedece na rasporedu. pa zavrsit rollcage i onda se bacam na body, kitanje, brusenje i tako dalje
|
 |
| mac.airbrush
 | | Član od: 31 Lis 2010 | | Poruke: 493 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 15, 2019 11:31 am Naslov poruke: |
|
|
fantazija...šta reč ...divota  _________________ nema toga od trsta do graza što ima kod maca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|