Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Prinz_Von_Agram
 | | Član od: 15 Ožu 2020 | | Poruke: 18 | |
|
Upisano: Sub Tra 18, 2020 1:50 pm Naslov poruke: Bf-109G-6 M. Dukovac 1/48 (Eduard) |
|
|
Pozdrav maketari!
Kao što sam naslov govori ulovit ću se u borbu sa Eduardovom maketom BF-109G-6 weekend edition. Od dodataka ( PE, resin) neću ništa koristiti već ću pokušati sa onime što nađem od bakrenih žica, limića itd... Iz naslova možete isčitati da ću raditi legionarskog mesera od satnika Dukovca. Natrpao sam se raznih literatura i slika pa ću ubaciti i ispod teksta što sam ulovio na internetu tako da i kolege u budućnosti imaju koristi od ovog posta. Ukoliko imate bilo kakvih prijedloga, upozorenja na što da najviše pripazim slobodno komentirajte. Za sada od slika ubacujem samo arsenal sa kojime krećem u borbu, a kroz par dana i WIP rada.
P.S. Ispravite me ukoliko na ovoj prvoj slici nije Dukovcev Bf 109
Lepi pozdrav, |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Tra 18, 2020 3:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Super projekt, taman ovih dana razmisljam da kupim bas tu maketu i decale i da pocnen radit dukovcev g6
Sritno s radom, prati cu s velikim interesom  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Prinz_Von_Agram
 | | Član od: 15 Ožu 2020 | | Poruke: 18 | |
|
Upisano: Sub Tra 18, 2020 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slobodno se pridružiš pa možemo i neki GB nabacit. Narucio sam i E-3 od Eduarda al jezapeo u Njemačkoj zbog trenutne situacije sa Covidom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Tra 19, 2020 9:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Ispravljam. Na prvoj fotki nije isti zrakoplov. 😉 _________________ Uviek napried! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|