Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dosadan
 | | Član od: 25 Sij 2007 | | Poruke: 108 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Ned Svi 10, 2020 11:48 am Naslov poruke: T-34/85 - Zvezda 1/35 |
|
|
Kolege maketari, predstavljam svoju maketu T-34
Maketa pristupačne cijene, bez aftermarketa, dodao sam dva njemačka kanistera i antenu odokativnih dimenzija. Boje su Vallejo, AMMO wash i malo oilbrushera...
Pozdrav iz Sarajeva
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Fredi
 | | Član od: 21 Stu 2017 | | Poruke: 99 | | Mjesto: Sombor |
|
Upisano: Ned Svi 10, 2020 12:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav, radujem se kad vidim uradjenu maketu koja je solidno odradjena Ali imam jedan predlog, ovo shvati kao sugestiju ne kao kritiku. Uzmi mat lak pa prelakiraj ceradu na kupoli, sjaji se ko pasja muda a platno je mat, isto sa mat lakom predji preko auspuha jer su oni korodirani i nemaju nikakav sjaj i u vezi kanistera , nije losa ideja ali oni nisu bili zalepljeni za telo tenka nego su bili vezani za rukohvate kao i sve kutije i ostalo tako da sa malo obicnog konca koji moze da imitira konopac to s lakocom odradis. Ovo ako hoces i imas volje odradi ako ne opet dobro, bitno je u ovom hobiju da je sam maketar zadovoljan s uradjenim , a sta ce ko kazati nije te briga.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dosadan
 | | Član od: 25 Sij 2007 | | Poruke: 108 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Ned Svi 10, 2020 1:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Svi komentari i kritike su dobrodošli, naravno. Kanistere planiram vezati za ručku iznad, zato sam ih i tako zalijepio, al to planiram sa licnom nekad odraditi... Auspuh, jos uvijek ne znam da li uraditi garež na ovaj završni satin lak, nisam nikad dosad ni na avionima, da ne zabrljam vec gotovu maketu... A mat cerada, sugestija je ok |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|