Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2540 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Ned Kol 29, 2021 11:01 pm Naslov poruke: BRDM-2 family 1/144 |
|
|
Dakle odavno me privlači ovo vozilo i njegove izvedenice.
Počelo je tako da sam, kad se pojavio S-model BRDM-2 krenuo sa crtanjem i izradom kupole i lansera za SAM-9.
Postoji u 72 ACE maketa tog vozila i mislim da je to njihova prva ili među prvim maketama , sve rečeno.
Pokušao sam lanser i kupolu raditi prema Drago ovoj 35, ali ona je jako neprecizna. Na kraju sam naletio na knjižicu održavanja-uputstva originala i po njima nacrtao i isprintao.
U međuvremenu sam se zagrijao za 144 a našao i dobre nacrte pa prema njima napravio kompletan trup, posebno pazio na podvozje, kod svih maketa je skroz krivo, jedino kod ACE pravilan raspored.
Uglavnom kad sam nacrtao i tijelo odlučio se napraviti trio najpoznatijih varijanti.
Evo ih, printom sam prezadovoljan, mojim bojanjem manje.
Par brzinskih slika, slijedt će i bolje slike ovdje i detaljnije o svakom posebno (protuoklopna verzija već je posebno obrađena)
Da ne bi bili svi u pomalo dosadnoj zelenoj BRDM i SAM su obojani u boje koje bi trebale odgovarati bojama vozila koje je koristila HV.
. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2540 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pon Kol 30, 2021 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo decentnijih fotki, iako sam zapravo na sto čuda kako ih uopće fotkati
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MAK2020
 | | Član od: 25 Velj 2020 | | Poruke: 735 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Kol 30, 2021 11:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hoćemo onog sivog s Paškog mosta. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|