Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| turky-ri
 | | Član od: 08 Lip 2008 | | Poruke: 203 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Velj 23, 2026 6:50 pm Naslov poruke: nacrti Bracere od Tehnodidakte |
|
|
| Pozz, danas sam napokon uspio skenirati spomenuti nacrt tako da ga imam u PDF formatu. Ako znate kako ga postaviti na forum recite ili ga šaljem meilom ako nekome treba. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MatijaSever
| | Član od: 12 Kol 2022 | | Poruke: 34 | |
|
Upisano: Uto Velj 24, 2026 3:47 pm Naslov poruke: Re: nacrti Bracere od Tehnodidakte |
|
|
| Svaka čast na trudu oko skeniranja! Siguran sam da će ti nacrti mnogima pomoći u radu, takve je materijale danas sve teže pronaći u digitalnom obliku. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| majmi
 | | Član od: 27 Kol 2015 | | Poruke: 40 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MatijaSever
| | Član od: 12 Kol 2022 | | Poruke: 34 | |
|
Upisano: Pet Tra 24, 2026 6:02 am Naslov poruke: Re: Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Veri |
|
|
| majmi Napisao/la: | | Pozz, danas sam napokon uspio skenirati spomenuti nacrt tako da ga imam u PDF formatu. Ako znate kako ga postaviti na forum recite ili ga šaljem meilom ako nekome treba. | Hvala puno na trudu oko skeniranja! Takvi nacrti su uvijek od velike pomoći kolegama maketarima, pogotovo u digitalnom formatu jer ih je danas sve teže pronaći. Siguran sam da će nekome dobro doći za novi projekt. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|