Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Sij 28, 2007 12:39 pm Naslov poruke: Šprica mi nešto |
|
|
| Kad stisnem na brushu gumb da počne špricat počne mi špricat neku tekučinu koja ko led izgleda šta da radim? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
 | | Član od: 19 Kol 2006 | | Poruke: 1094 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Sij 28, 2007 1:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Jel imaš u posudici boje?? Daj opiši tu tekućinu,jel gusta?? Si ga probao rastavit skroz i temeljno očisti? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2445 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Sij 28, 2007 1:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Budi malo određeniji: s kojim bojama radiš, kakav airbrush imaš i što ti je izvor zraka? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 28, 2007 2:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Znam ja kaj je...Imaš bocu sa zrakom,jel? to ti nastane kad je boca topla(ako si ju stavio u mlaku vodu da bude konstantniji tlak) a vani je hladno.to ti špricne jednom pa je dobro,pa ga ostaviš malo da ne radi pa opet isto,istina? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
 | | Član od: 19 Kol 2006 | | Poruke: 1094 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Sij 28, 2007 2:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Da,moguća kondenzacija unutar boce,imaš li kakav ventil kao na kompresoru za izbacivanje vode? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 28, 2007 4:56 pm Naslov poruke: |
|
|
meni se to isto zna desit, ak okreneš bocu naopako ili vodoravno, nekad cak i koso... jer je plin unutra u tekućem stanju, tako da bocu moraš držat uspravno... i ne ju mućkat dok farbaš...
jos jedna stvar sto moze bit, je ak ti se boca ohladi, i tlak padne, onda vise ne mozes farbat, pa meces bocu u toplu vodu...e sad ak metnes u prevruću onda će ti opet počet štrcat to isto van |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Pon Sij 29, 2007 12:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ispričavam se što sam bio nepdređen lisec je u pravu špricao sam vani na zraku(hladnoći )i stavio u toplu vodu ali mi je onda stalno tako špricao to nešto ledeno jel to znači da mi je brush otišao sada kvragu ili da opet probam?Za toplijeg vremena? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Sij 29, 2007 12:33 pm Naslov poruke: |
|
|
to ti je normalno.s obzirom da je to moje bivše vlasništvo( ) mogu ti samo reći da je to radio od prvog dana.
Dakle,rješenja 1.)ne špricaj na hladnoći
2.)ne koristi toplu vodu
3.)sve navedeno
4.)skupi lovu i kupi kompresor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
|
Upisano: Pon Sij 29, 2007 4:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima na pomoći dobro je lisec brush me zasada samo oduševljava a što se tiće kompresora mislio sam Flicku predložit da zajedno kupimo jedan kompresor ali taj flick ko da ga nikad nema  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|