Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Šprica mi nešto

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Strina

Član od: 10 Pro 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Sij 28, 2007 12:39 pm    Naslov poruke: Šprica mi nešto Citiraj ovaj komentar

Kad stisnem na brushu gumb da počne špricat počne mi špricat neku tekučinu koja ko led izgleda šta da radim?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kinfa-t

Član od: 19 Kol 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Ned Sij 28, 2007 1:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel imaš u posudici boje?? Daj opiši tu tekućinu,jel gusta?? Si ga probao rastavit skroz i temeljno očisti?
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Ned Sij 28, 2007 1:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Budi malo određeniji: s kojim bojama radiš, kakav airbrush imaš i što ti je izvor zraka?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
lisec
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 28, 2007 2:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znam ja kaj je...Imaš bocu sa zrakom,jel? to ti nastane kad je boca topla(ako si ju stavio u mlaku vodu da bude konstantniji tlak) a vani je hladno.to ti špricne jednom pa je dobro,pa ga ostaviš malo da ne radi pa opet isto,istina?
Natrag na vrh
kinfa-t

Član od: 19 Kol 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Ned Sij 28, 2007 2:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da,moguća kondenzacija unutar boce,imaš li kakav ventil kao na kompresoru za izbacivanje vode?
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 28, 2007 4:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

meni se to isto zna desit, ak okreneš bocu naopako ili vodoravno, nekad cak i koso... jer je plin unutra u tekućem stanju, tako da bocu moraš držat uspravno... i ne ju mućkat dok farbaš...
jos jedna stvar sto moze bit, je ak ti se boca ohladi, i tlak padne, onda vise ne mozes farbat, pa meces bocu u toplu vodu...e sad ak metnes u prevruću onda će ti opet počet štrcat to isto van
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Pon Sij 29, 2007 12:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ispričavam se što sam bio nepdređen lisec je u pravu špricao sam vani na zraku(hladnoći )i stavio u toplu vodu ali mi je onda stalno tako špricao to nešto ledeno jel to znači da mi je brush otišao sada kvragu ili da opet probam?Za toplijeg vremena?
Natrag na vrh
lisec
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 29, 2007 12:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

to ti je normalno.s obzirom da je to moje bivše vlasništvo( Wink ) mogu ti samo reći da je to radio od prvog dana.
Dakle,rješenja 1.)ne špricaj na hladnoći
2.)ne koristi toplu vodu
3.)sve navedeno
4.)skupi lovu i kupi kompresor
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Pon Sij 29, 2007 4:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima na pomoći dobro je lisec brush me zasada samo oduševljava Wink a što se tiće kompresora mislio sam Flicku predložit da zajedno kupimo jedan kompresor ali taj flick ko da ga nikad nema Laughing
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma