Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Velj 20, 2007 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Ustvari, covjek i ne moze puno fulati, samo se drzi dalje od spray-gunova tipa revell starter i sve ce biti ok. Naravno tech support i osigurani zamjenski/rezervni dijelovi se podrazumjevaju, a tu imas jako veliki izbor proizvodjaca, revell i badger su kod nas najlaksi za nabaviti, a u vecini slucajeva radi se o identicnim brushevima..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| HrvojeKL
| | Član od: 26 Svi 2006 | | Poruke: 26 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 21, 2007 1:14 am Naslov poruke: |
|
|
| daneel Napisao/la: | | Ima ko kakvih iskustava sa Sparmax ili Peak brushevima. Nešto gledam onaj Peak C-5 ili Sparmax 103 C. Jedino kaj ne znam kakva je kvaliteta izrade... |
Vrlo kvalitetene kopije Iwate (Olymposa). Sparmax je korejski, dok se Peak radi u Japanu, u istoj tvornici koja je prije radila airbrusheve za Iwatu (koja se sada radi u Kini...jeftinije je ). Inace, Iwata je precijenjena. Istina da je kvalitetna, ali ima jos igraca koji su vrlo blizu (ili isti) po kvaliteti, a za manju cijenu (Richpen, Rich, Peak, Sparmax, Grex, Tamiya, Gunze). Treba uzeti u obzir i firme koje su po cijeni poput Iwate, a po kvaliteti su bolji (Olympos, Holbein). Nadam se da sam sada unio jos vise konfuzije
H |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Maki
 | | Član od: 08 Tra 2006 | | Poruke: 123 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 28, 2007 8:40 am Naslov poruke: |
|
|
| Evo odluka je donesena. Na kraju sam se ipak odlučio za OMNI Matrix. Sinoć je naručen. Nadam se da će opravdat svoju reputaciju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|