Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ruski online dućani

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
shtimkily

Član od: 11 Lip 2007
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Uto Kol 07, 2007 3:40 pm    Naslov poruke: Ruski online dućani Citiraj ovaj komentar

Svi pričaju o češkim i japanskih shoppovima..

Ima li tko iskustva sa naručivanjem sa ruskih online trgovina maketama. Ja naletio na jedan zanimljiv: http://www.hobbyshop.ru/
Prilično povoljne Zvezdine makete (o Eastern Express ne znam baš puno, pa eto ako netko zna može malo i o ovome OT).
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
skobe

Član od: 29 Stu 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pet Ruj 07, 2007 11:34 am    Naslov poruke: josh jedan Citiraj ovaj komentar

www.aviapres.com
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ruj 07, 2007 12:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Još jedan, provjeren.Doduše, to su ukrajinci.

http://www.hobbyterra.com/
Natrag na vrh
YSub

Član od: 09 Lis 2006
PorukaUpisano: Pet Ruj 07, 2007 9:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prije par godina narucivao sam neke stvari od "Aviapressa". Postarina je dosta visoka, posiljke su stizale za 3-5 mjeseci, a dio stvari ( knjige i casopisi ) uopce nikad nije stigao - niti su vratili novac.
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ruj 07, 2007 10:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

HobbyTerra šalje za dva tri dana, i relativno su brzo u hrvatskoj , ali o carini ovosi koliko će vremena proći dok ne proslijede paket do tebe.Nikada nisam imao nikakvih problema sa njima.Naručim u petak,u ponedjeljak krene prema hrvatskoj, u petak,subotu je u mojim rukama.
Dakako ovisi o gore navedenomm jednom sam čekao 15 dana.Ali tri ili više mjeseci...za aviapress!? Shocked
Natrag na vrh
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Ruj 08, 2007 7:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam također imao dobra iskustva sa hobbyterrom. Uvijek mi sve stave u najmanji mogući paket i bez računa, da nije sumnjivo na carini. Sve stiže vrlo brzo, nikad nikakvih problema. Preporučam. Od aviapressa sam odustao čim sam vidio cijenu poštarine.
Natrag na vrh
Huha

Član od: 25 Kol 2006
Mjesto: Zagreb, HR.
PorukaUpisano: Pon Ruj 17, 2007 11:10 am    Naslov poruke: Re: Ruski online dućani Citiraj ovaj komentar

shtimkily Napisao/la:
Svi pričaju o češkim i japanskih shoppovima..

Ima li tko iskustva sa naručivanjem sa ruskih online trgovina maketama. Ja naletio na jedan zanimljiv: http://www.hobbyshop.ru/
Prilično povoljne Zvezdine makete (o Eastern Express ne znam baš puno, pa eto ako netko zna može malo i o ovome OT).

Nisu mi odgovorili na dva ili tri mejla... Tako da sam ih prekrizio.

Huha (>o<-<
maketar-teoretičar
Natrag na vrh
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Pet Ruj 28, 2007 10:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Šteta. Jeftini su. Sad
Natrag na vrh
shtimkily

Član od: 11 Lip 2007
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Ned Ruj 30, 2007 11:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

AleksandarMorozov Napisao/la:
Šteta. Jeftini su. Sad

I Dellboy je jeftin Wink
Niti meni nisu odgovorili u vise navrata, tako da vjerojatno nisu bas pouzdani niti u slanju. Da imam rodjaka u Rusiji, mozda bi ih uzeo u obzir, ali ovako, drzim se Japanaca, Ceha i Poljaka Smile
Natrag na vrh
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Ned Ruj 30, 2007 9:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hej! Dobro si me sjetio. Pa ja imam rodbine u Rusiji. Wink

No, vidjet ćemo.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma