Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Češki ili Poljski shop
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
kinfa-t

Član od: 19 Kol 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 10:16 pm    Naslov poruke: Češki ili Poljski shop Citiraj ovaj komentar

Pozdrav!

Prije kojih mjesec dana vidio sam neki web-shop, Česki ili Poljski nisam siguran, koji daje 22% na artikle kupljene tamo, pa bih bio zahvalan, ako netko može dati link.
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.jadarhobby.waw.pl/index.php?language=en

PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 10:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala, to je taj. Very Happy
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 10:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mislim da i ovaj shop daje isto neki popust, ali tek kad natrpas kosaricu i logiras se na account. onda skine neki postotak, nisam siguran koliko

http://www.modelhobbies.co.uk/shop/

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 10:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nebitno za popust, modelhobbies je zakon...... jesu mozda nesto skuplji, pogotovo za japance i "istocne" makete, ali u svakom slucaju odlican shop..... toliko da od njih narucujem sve, cak i ako je na nekom drugom shopu nesto jeftinije.... a tek sam krenuo otamo narucivati.... Wink

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
T34
Gost
PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 10:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ModellHobbies - evo danas mi u roku od 11 dana stigao paketić Smile

Od Jadara u navedenom razdoblju paket još nije ni krenuo - što me ne smeta baš previše ali ipak govori samo za sebe...

Englezi poštenije zaračunaju poštarinu; manja je nego kod Jadara; jedini minus MH-a je što nije opremljen svime ko i Jadar - prije svega mislim na aftermarket stvarčice...
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 10:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

T34 Napisao/la:
ModellHobbies - evo danas mi u roku od 11 dana stigao paketić Smile

Zna i brže,na dan kada mi pošalju mail da je paket despatchan brojim 6 dana i svaki put dodje taj dan. Very Happy Valjda treba dok dodje do dolje....

-Vidiš,nisam znao da oni daju neki popust. Confused

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 10:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ni ja nisam vidio da stoji nekakav službeni popust - mada se zna desiti da na računu u paketu bude funtu ili dvije manja cijena no što je bila u trenutku obavljanja kupnje!
U svakom slučaju ja sam prezadovoljan s njima...
Šteta što nemaju mnogo metala...

Ps. zna li netko dobar shop koji podržava Amex a da je solidno opremljen?
Natrag na vrh
Reaper

PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 11:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

od dana kad jave da je poslano, tocno 8 dana kasnije na taj dan postar donese paket..... znaci, ako je poslano u ponedeljak, iduci utorak ujutro idem u postu po paket, nemoram ni cekati postara, znam da je paket stigao....

ne stavljaju racun u kutiju, ne ljepe ogromne naljepnice sa imenom firme, prolazi carinu bez problema, nikad nisu ni otvorili paket..... no, kad je enterprise prosao s onolikom kutijom, vise se uopce ne bojim da ce me netko ocariniti.... Wink Very Happy

Natrag na vrh
101Airborne

PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 11:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E da,nije mi bilo jasno,kako to da nema carine s njima? Mislim ima,al nikad nisam morao niš platiti...
Znači mogu uzeti paket od 80 funti i opet neću niš morati platiti?

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Reaper

PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 11:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

eh... ja dosada nikad nista nisam dodatno platio.... a samo mi je jedan paket otvaran i to onaj narucen sa hiroboy-a. ovi paketi na MH-a, nikad nisu otvarani, iako su realno bili cca 20tak funti, mozda zato....

Ova zadnja narudzba sa relisha, vrijednost je 30 funti sa postarinom, kutija je kao manji ormar, teska preko 2 kile, unutra uredno ispostavljen racun, na carinsku deklaraciju napisana vrijednost 28 funti!.... nije otvaran, nije carinjen, nista dodatno placeno.... valjda imam srece!

Natrag na vrh
kinfa-t

PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 11:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni je Modelhobbies bolje opremljen sto se tiče moga najdražeg zlata-Dragona Very Happy

PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 11:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kinfa-t Napisao/la:
Meni je Modelhobbies bolje opremljen sto se tiče moga najdražeg zlata-Dragona Very Happy

Couldn't agree more! Very Happy Very Happy Cool

Natrag na vrh
kinfa-t

PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 11:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Samo mi je ta carina ful čudna, vidio sam toliko lijepih stvari i planiram se ograničiti u 1 mj. sa kojih 50 funti, pa me zanima kaj bi to carinili, 2 tenka i 3 seta figura?
Gost
PorukaUpisano: Pet Lis 26, 2007 11:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto, i ja uzeo jednog Dragona Smile
Nego, meni je svaki paket otvaran s MH-a ali samo jedan ocarinjen; kada je sadržavao dvije makete vrijednosti ( s poštarinom jasno) 40 funti...
OD tada naručujem samo po jednu maketu i carine ni vidjelo, ali očito je da je paket otvaran...i btw. uvijek je bio račun unutra - osim prvi put kada sam carini morao slati linkove...

Enivej, i meni su najdraži! A imaju i svu Zvezdu Smile Smile Smile

Carina - muka mi je više o tome pisati; a imaš već topica na tu temu...
Nemoj uzimati sve odjednom Tomislave, pogotovo o obzirom na brzinu isporuke, nek paket bude što manji a vrijednost do 30 funti s poštarinom...
Nije slovo zakona ali je praksa tako pokazala...
Ili skupi lovu i sve što želiš; naruči 5 kutija i pomiri se s još 22% PDV-a i još nešto siće...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma