Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| kinfa-t
 | | Član od: 19 Kol 2006 | | Poruke: 1094 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 10:16 pm Naslov poruke: Češki ili Poljski shop |
|
|
Pozdrav!
Prije kojih mjesec dana vidio sam neki web-shop, Česki ili Poljski nisam siguran, koji daje 22% na artikle kupljene tamo, pa bih bio zahvalan, ako netko može dati link. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 10:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala, to je taj.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
mislim da i ovaj shop daje isto neki popust, ali tek kad natrpas kosaricu i logiras se na account. onda skine neki postotak, nisam siguran koliko
http://www.modelhobbies.co.uk/shop/ _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 10:34 pm Naslov poruke: |
|
|
nebitno za popust, modelhobbies je zakon...... jesu mozda nesto skuplji, pogotovo za japance i "istocne" makete, ali u svakom slucaju odlican shop..... toliko da od njih narucujem sve, cak i ako je na nekom drugom shopu nesto jeftinije.... a tek sam krenuo otamo narucivati....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 10:44 pm Naslov poruke: |
|
|
ModellHobbies - evo danas mi u roku od 11 dana stigao paketić
Od Jadara u navedenom razdoblju paket još nije ni krenuo - što me ne smeta baš previše ali ipak govori samo za sebe...
Englezi poštenije zaračunaju poštarinu; manja je nego kod Jadara; jedini minus MH-a je što nije opremljen svime ko i Jadar - prije svega mislim na aftermarket stvarčice... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 10:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | ModellHobbies - evo danas mi u roku od 11 dana stigao paketić
|
Zna i brže,na dan kada mi pošalju mail da je paket despatchan brojim 6 dana i svaki put dodje taj dan. Valjda treba dok dodje do dolje....
-Vidiš,nisam znao da oni daju neki popust.  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 10:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Ni ja nisam vidio da stoji nekakav službeni popust - mada se zna desiti da na računu u paketu bude funtu ili dvije manja cijena no što je bila u trenutku obavljanja kupnje!
U svakom slučaju ja sam prezadovoljan s njima...
Šteta što nemaju mnogo metala...
Ps. zna li netko dobar shop koji podržava Amex a da je solidno opremljen? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 11:00 pm Naslov poruke: |
|
|
od dana kad jave da je poslano, tocno 8 dana kasnije na taj dan postar donese paket..... znaci, ako je poslano u ponedeljak, iduci utorak ujutro idem u postu po paket, nemoram ni cekati postara, znam da je paket stigao....
ne stavljaju racun u kutiju, ne ljepe ogromne naljepnice sa imenom firme, prolazi carinu bez problema, nikad nisu ni otvorili paket..... no, kad je enterprise prosao s onolikom kutijom, vise se uopce ne bojim da ce me netko ocariniti....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 11:04 pm Naslov poruke: |
|
|
E da,nije mi bilo jasno,kako to da nema carine s njima? Mislim ima,al nikad nisam morao niš platiti...
Znači mogu uzeti paket od 80 funti i opet neću niš morati platiti? _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 11:09 pm Naslov poruke: |
|
|
eh... ja dosada nikad nista nisam dodatno platio.... a samo mi je jedan paket otvaran i to onaj narucen sa hiroboy-a. ovi paketi na MH-a, nikad nisu otvarani, iako su realno bili cca 20tak funti, mozda zato....
Ova zadnja narudzba sa relisha, vrijednost je 30 funti sa postarinom, kutija je kao manji ormar, teska preko 2 kile, unutra uredno ispostavljen racun, na carinsku deklaraciju napisana vrijednost 28 funti!.... nije otvaran, nije carinjen, nista dodatno placeno.... valjda imam srece! _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni je Modelhobbies bolje opremljen sto se tiče moga najdražeg zlata-Dragona  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 11:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| kinfa-t Napisao/la: | Meni je Modelhobbies bolje opremljen sto se tiče moga najdražeg zlata-Dragona  |
Couldn't agree more!  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 11:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo mi je ta carina ful čudna, vidio sam toliko lijepih stvari i planiram se ograničiti u 1 mj. sa kojih 50 funti, pa me zanima kaj bi to carinili, 2 tenka i 3 seta figura? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2007 11:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto, i ja uzeo jednog Dragona
Nego, meni je svaki paket otvaran s MH-a ali samo jedan ocarinjen; kada je sadržavao dvije makete vrijednosti ( s poštarinom jasno) 40 funti...
OD tada naručujem samo po jednu maketu i carine ni vidjelo, ali očito je da je paket otvaran...i btw. uvijek je bio račun unutra - osim prvi put kada sam carini morao slati linkove...
Enivej, i meni su najdraži! A imaju i svu Zvezdu
Carina - muka mi je više o tome pisati; a imaš već topica na tu temu...
Nemoj uzimati sve odjednom Tomislave, pogotovo o obzirom na brzinu isporuke, nek paket bude što manji a vrijednost do 30 funti s poštarinom...
Nije slovo zakona ali je praksa tako pokazala...
Ili skupi lovu i sve što želiš; naruči 5 kutija i pomiri se s još 22% PDV-a i još nešto siće... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|